úterý 10. července 2018

Minimalistická zahrada

Pokud jste upřednostnili jednoduchou moderní stavbu s funkčním designem, je právě pro vás vhodná moderní minimalistická zahrada. Minimalistická zahrada je svým způsobem extrém. Málokdy se podaří naplánovanou strohost dotáhnout do konce – zřídka totiž klient vydrží . Okrasná zahrada pro většinu z nás znamená zelenou oázu, do které se rádi.


Na zahradě frčí minimalismus , východní inspirace a příroda!

Majitelé zahrady v Babicích u Prahy toužili po hravé, minimalistické relaxační zahradě hotelového typu. Architekt ji navrhl převážně v odstínech. Moderná skalka, rad sukulentov a zaujímavé geometrické tvary, malý dvorček ako zelená oáza, taká je moderná minimalistická záhrada. Mladí majitelia vdýchli svojej záhrade vďaka skúsenému tímu odborníkov novú dušu.


Nesie sa v znamení minimalizmu, červeného akcentu a. Využili svažitého terénu a na pozemku na úpatí Beskyd zapustili do terénu vilu, pro niž byla majiteli i architektovi předobrazem celosvětové . Zahrada moderního vzhledu je to, co by si většina lidí přála. Možná se Vám ale líbí právě ta minimalistická , moderní, designová zahrada.

Charakterizuje ho použitie striedmej palety rastlín, materiálov v kombinácii . Užaslá návštěva: Jéžiš, Vás taky vykradli? Pán domu (pyšně):Nikoliv , to je MINIMALISMUS! Název minimalistické zahrady nemá nic do činění s její rozlohou. Isola Bella - návrhy, projekcie a realizácie záhra jazierok, trávnikov, komplexné služby v oblasti záhradnej architektúry, záhradné variácie na mieru. Nejdůležitější část zahrady se nachází u . Nový způsob jak se inspirovat při zařizování Vašeho příbytku.


Nikterak překvapivé zjištění, že minimalismus se s chalupářským stylem nekamarádí, je daný tím, že zahrada je de facto pokračováním domu. Na místě, kde zahrada vznikla, stál původně starý dům, který majitelé nechali zbourat, aby ho nahradila novostavba. Moderní zahrada je označení, které je používáno pro úpravy zahrad , jenž jsou. Zahrada v tomto příspěvku byla rychlá nejen svým založením, kdy vše klapalo.


Zahrada složená z trávníku a záhonů se rozvíjí v měkce modelovaném terénu na. Jednoduchý až minimalistický koncept je založen na kontrastním účinku . Termín minimalistická zahrada někdy zní prostě a nudně! Naopak, zahrady v tomto stylu jsou jednoduché a stylové.


Návrh minimalistické zahrady ve Starém hradišti pro novostavbu. Barevná škála v minimalistické zahradě může být omezená, ale i .

Připravili jsme pro vás seriál o projekci zahrady, který vás plánováním. Volba architektů pro stavbu vily proběhla tak, že rodina . Zatímco minimalistický interiérový design se prosazuje již řadu let, minimalistické zahrady jsou stále v menšině.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky