úterý 22. dubna 2014

Odpuzovač hlodavců

Hledáte elektronický odpuzovač hlodavců ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun OdHtichý. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Vysokofrekvenční zvuk je hlodavcům velmi nepříjemný. Odpuzovače kun a hlodavců DÍL VYROBENÝ V EU COMPASS Ka další.

Odpuzovač hlodavců OdH tichý: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. W odpuzovač je pro lidi neslyšitelný, netoxický a. Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.


Díky využití kvalitních součástek a . Uvedení do provozu: Odšroubujte 4ks vrutů na zadní straně odpuzovače kun a hlodavců a sejměte zadní kryt. K bateriovému kontaktu uvnitř přístroje připojte 9V. Máte někdo kladné zkušenosti s elektronickým odpuzovačem hlodavců ?

Jestli ano,tak s jakým a za kolik? Za informace bude určiťě vděčná . Výkonný ultrazvukový odpuzovač Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců (myši, kuny apod.). Elektronický odpuzovač hlodavců - plašič myší - na baterie 9V 12x4x5cm. Myšoplaš je osvědčený odpuzovač hlodavců , který z vašeho domu vyžene nezvané škůdce – myši, krysy, potkany i kuny.


Přístroj produkuje vysoký tón tvořený řadou úzkých impulsů s velkým obsahem harmonických kmitočtů. Výška tónu je zvolena tak, aby silně dráždila sluchové . Vysoký tón je na hranici slyšitelnosti lidského ucha, ale. Skladem - ihned k odeslání. PROFI Pro profesionální použití. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Zařízení vydává zvuk o frekvenci cca - 16kHz, který je nepříjemný pro hlodavce. Pro člověka na hranici slyšitelnosti. Solární odpuzovač hlodavců packaging.


Tyto tóny jsou pro kuny a . Inzeráty odpuzovač hlodavců v kategorii Auto elektroinstalace bazar na Sbazar. Přístroj je určen k odpuzování kun a drobných hlodavců z prostorů motorových vozidel, zemědělských strojů, . Lapače hmyzu a odpuzovače hlodavců v Ústí nad Labem a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Services PCM, . Deramax ProfiNejvýkonnější odpuzovač hlodavců a kun z řady Deramax s dosahem až 5mv interiéru. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Slyšitelný (KHz) odpuzovač -plašič kun a hlodavců pro automobily. Odežeňte krtky, ptáky a hlodavce ničící Vaši úrodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky