čtvrtek 17. dubna 2014

Zahradni lehátko

Fieldmann, Happy Green, V-Garden a další. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na každodenní shon. Vybírejte v naší široké škále lehátek na JYSK.


Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax. Nabízíme i skládací modely.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradni lehátko. Moderní design, precizní zpracování. Hliníkové polohovací lehátko se stínidlem, šedé . Příjemně strávené chvíle na zahradě, nebo verandě společně se zahradním nábytkem od Asko.


Komfortní zahradní lehátko polohovatelným opěrákem a područkami. Vyrobeno z kombinace kovu a umělé tkaniny. Co by to bylo za léto bez lenošení v zahradním lehátku ?

Užijte si léto u vás na zahradě tak, jak ho máte nejraději. Vydovádějte se v bazénua pak hurá na . Umožňuje opalování i odpočinek na zahradě, terase nebo přímo u bazénu. Lehátka z ratanu, hliníku, mahagónu, atd. Zahradní lehátko pro relaxaci na Vaší zahradě nebo u bazénu. Dřevěná zahradní lehátka jsou ideální pro letní odpočinek u bazénu.


Relax na takzvaných plážových lehátkách je skvělý. Polohovací křeslo, ergonomická jídelní židle, bezúdržbové zahradní lehátko jsou jedny z mnoha výrobků značky Hartman vyrobených z bezúdržbového. Sluneční, houpací, skládací – všechna jsou tu pro jednu věc, a sice pro úžasnou relaxaci. S komfortními lehátky od XXXLutz bude opalování exkluzivní zážitek. Polohovatelné zahradní lehátko BURE s hliníkovou konstrukcí, výpletem ze.


Područky jsou osazeny teakovým dřevem a lehátko je opatřeno kolečky pro . Jsou také vhodné pro poskytování celoročního odpočinku v zimní zahradě. Dopřejte si odpočinek na stylovém lehátku přímo uprostřed vaší zahrady nebo na slunném balkóně! Odolné eukalyptové dřevo zaručuje dlouhověkost.


Polohovací lehátko z odolného eukalyptu skvěle doplní jakoukoli dřevěnou nábytkovou sestavu. Opěradlo lze nastavit do tří poloh, díl pod nohama do dvou poloh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky