čtvrtek 10. dubna 2014

Parní kabina

Výroba parních kabin a parních lázní do privátního a komerčního sektoru. Saunování v parní lázni od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Co získáte pořízením parní sprchové kabiny ? Následkem pobytu v parní kabině stoupá spotřeba kyslíku a dochází k celkové stimulaci životních funkcí.


Pobyt v parní kabině vás velmi příjemně revitalizuje.

Dalším rozdílem je působení až 1 vlhkosti. Proč si pořídit parní kabinu ? Nezapomeňte k dávkovači objednat Set pro jeho . Kabiny IMPRESSION jsou koncipovány jako kombinace sprchy a parní lázně zejména pro privátní účely. Jsou vyrobeny z bezpečnostního skla, hliníkových . Vlhká parní koupel pomáhá odstraňovat nejrůznější neduhy a dopřává . Vstupte do zeleného příšeří exotického eukalyptu a mentolové svěžesti, abyste . Zrealizujeme pro vás sauny a parní kabiny na míru!

Finská sauna - domácí pohoda. Zásadní rozdíl mezi parní lázní a parní kabinou je ve velikosti a . Postavíme vám parní kabinu nebo vestavěnou parní lázeň v mozaikovém či keramickém provedení. Vyberte si římskou lázeň, solnou lázeň nebo lázeň rhassoul.


Sauna unikátním způsobem regeneruje organismus a upevňuje jeho celkovou kondici. Zklidňuje nervy a svalstvo a pomáhá dobré pohodě celého těla. Komfortní sprchová kabina s masážní i klasickou sprchou se zabudovaným parním generátorem pro parní lázeň, vodoléčbou a tropickým . Luxusní vysoce kvalitní parní masážní sprchový kout PRIMO Round Profi od českého výrobce RIHO zajistí maximální komfort a relax při sprchování. Vysoce kvalitní parní masážní sprchový kout MEMPHIS od českého výrobce RIHO zajistí maximální komfort a relax při sprchování.


Pravidla pro pobyt v páře - parní kabina je určena max. Sauny, infrasauny a parní kabiny. Před vstupem a po opuštění parní kabiny je povinností zákazníka se osprchovat! Parní lázně pročistí vaši . Lékaři doporučují pobyt v parní kabině do minut. Každý má své vlastní představy o tom, jak vypadá ideální parní lázeň.


Jádro parní kabiny QUADRANO je vyrobeno z hygienicky nezávadného a snadno . Wellness centrum Hotel Central Plzeň – parní kabina a tepidarium.

Zařízení staré téměř dvacet let nyní definitivně dosáhlo svého vrcholu, a je tak zapotřebí ho vyměnit za nové. Solná parní kabina neboli vlhká teplá lázeň blahodárně působí na horní dýchací cesty, zlepšuje kvalitu pleti a celkově podporuje vaši fyzickou, emocionální a . Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Výrobky pro stavby a jejich vybavení.


EISL kompletní sprchový box Ophoria s parním vyvýječem V tomto sprchovém boxu je koupel potěšením. Sprchový box je vyroben z vysoce kvalitního. Toto jedinečné klima působí blahodárně na lidský organismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky