středa 16. dubna 2014

Vybavení pro dětská hřiště

Máte-li prostornou zahradu, nezapomínejte při plánování vybavení Vaší zahrady i na herní prvky. Dodáváme dětská hřiště a víceúčelová sportoviště, dětské koutky, houpačky, kolotoče, prolézačky, skluzavky a spoustu dalších zajímavých herních prvků. Výroba vybavení dětských hřišť.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hriste-piccolino. Prodej vybavení dětských hřišť. Dětská hřiště František Smitka .

Nabízíme kompletní vybavení dětských hřišť – herní prvky jako skluzavky, houpačky, prolézačky, lezecké stěny, pískoviště, kolotoče, domečky na zahradu apod. Nabídka vybavení dětského hřiště - dětské skluzavky, prolézačky a houpačky od Hags Praha. Vybavení hřiště za nízké ceny.


TÜV SÜD pomáhá výrobcům vybavení pro dětská hřiště zorientovat se v komplexních požadavcích na bezpečnost výrobků jejich cílových exportních trhů a díky . Vše, co dělá děti štastnými. Realizace a výstavba dětského hřiště na klíč, navrhneme projekt také projekt. Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky. Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny.


Zobrazeno 217–2z 3výsledků.

Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti . Zastoupení švédské firmy HAGS. Stavba zařízení, potřeby, prodej vybavení : -pro dětská hřiště a školy: prolézačky, skluzavky, houpačky . V naší nabídce najdete veškeré vybavení pro veřejná dětská hřiště ! Nabízíme prvky, které jsou bezpečné, odolné, ale především cenově dostupné. Naší specializací jsou služby pro dětská hřiště , pro něž dodáváme houpačky, kolotoče, skluzavky, prolézačky, doplňkový sortiment apod. Výstavby a rekonstrukce dětských hřišť včetně vybavení a bezpečnostních povrchů.


Prolézačky, klouzačky, kolotoče, houpačky, pískoviště atd. Z dotačních prostředků SZIF bylo dovybaveno dětské hřiště. Byl zakoupen tobogán a nová houpačka pro čtyři osoby. Hledáte vybavení pro dětské lanové hřiště , které bude rozvíjet dovednosti dětí a bude zábavné?


Dánská společnost KOMPAN je největším světovým výrobcem vysoce kvalitních herních prvků. Vyvíjí, vyrábí a dodává pestrou paletu vybavení dětských hřišť. Dětem předškolního věku je povolen vstup na dětské hřiště , a užívání herních prvků a vybavení v prostoru hřiště pouze v doprovodu a pod trvalým dozorem . Sportovní vybavení , hřiště.


Provozní řád veřejných dětských hřišť v majetku Obce Starý Poddvorov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky