úterý 15. dubna 2014

Štěnice

Máte podezření, že se ve vašem bytě vyskytují štěnice , ale nejste si 1 jisti? Podívejte se na fotografie ve vysokém rozlišení a přečtěte si . Ještě nedávno jsme o štěnicích mohli slyšet nejčastěji jen od cestovatelů, kteří se vrátili například z Ameriky či Velké Británie. V posledních letech ale tenhle . Nyní jsou ale zase na vzestupu .

K vyhubení štěnic v objektu je nutný profesionální zásah za použití profesionálních přípravků – štěnice jsou hmyz extrémně odolný vůči působení běžně . Chcete se podívat, jak vypadá štěnice domácí, její vajíčka, larvy a trus? Objevili jste neznámé škůdce a chcete je porovnat s fotografiemi štěnic. Jak poznám, že mám doma štěnice ? Nemusíte mít ani tušení, že spíte ve stejné posteli jako skupinka štěnic. Nejdříve třeba ve slušném hotelu nebo čisťounkém penzionu, . Do Česka se ve velkém vrací štěnice.


Státní zdravotní ústav i deratizační firmy.

I když jsou štěnice v našem obřím paneláku na pražském sídlišti už nějaký ten měsíc nejčastějším tématem společenské konverzace, chvíli mi . Nymfální stádiudní . Výskyt štěnic je častější v prostorech, kde dochází k častějšímu střídání obyvatel. Přehled tisku: štěnice ve vlacích, nová sdílená auta v Praze a problémy s. Tisíce bytů v Mostě zamořily štěnice , prostředky na jejich hubení zakázal Brusel. V lehátkových vagonech Českých drah se objevily štěnice , píše Mf Dnes.


A po Praze budou podle deníku Ejezdit nová sdílená auta. Není opravdu lehké je vymýtit. Je to proto, že mají tendenci skrývat se během dne v . Zpočátku se může objevit mírné pálení. Můžete si je přinést z hotelu, koupit se starým nábytkem nebo k vám přicupitají od sousedů. Lítý boj se štěnicemi je někdy nekonečný.


Je pravděpodobné, že předchůdce štěnic byl příbuzný některým dnešním plošticím z čeledi hladěnkovití (Anthocoridae). Vět- šina hladěnek se živí jiným . Pro člověka jsou spíš obtížně než nebezpečné, i když přenášejí i různé choroby. Kanadští vědci totiž zjistili, že štěnice mohou přenášet nebezpečné .

Krvežíznivé štěnice zamořily některá místa České republiky. Nejhorší stav je v Mostě, kde se štěnicemi bojuje každá třetí domácnost. Bydlíme v pátém patře a sousedé nad námi mají doma štěnice. Jejich dcera je poštípaná.


Cimex lectularius) někdy také štěnice postelní, se vyskytují v blízkosti člověka odedávna. Patří do rodu ploštic, nelétají. Postřik určený k likvidaci štěnic vší a blech.


Moderní přípravek na hubení štěnic a blech vyznačující se vysokou vypudivostí a zároveň dlouhotrvající účinností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky