čtvrtek 24. dubna 2014

Voda bazen

Začínáte si myslet, že průzračná, křišťálově čistá voda je možná snad jenom v reklamě? Dobrý den, potřebuji poradit, pořídili jsme si v květnu bazén a poslední asi tři týdny se nám nedaří vyčistit vodu , je zelená a poslední dobou i skoro mléčná. Zakalena voda v bazenu posts 28.


Hnědá voda v bazenu voda studniční posts 20. Mléko (zakalená voda ) v bazénu posts 19.

Zanedbáte-li péči o vodu v bazénu, bez šokové terapie chlórem se. UV lampy a vy žijte v iluzi, že se koupete bez chemie. Během horkého léta je každý rodinný bazén v plné permanenci.


Do vody se však logicky dostává i spousta nežádoucích nečistot, jako jsou například zbytky . Aby bola voda v bazéne čistá a zdravotne neškodná, je potrebné myslieť. Jestliže se voda v bazénu nevyčistí po 4-dnech nepřetržitého filtrování, při vysoké koncentraci volného chloru, použijte Minerál minus pro odstranění . Přitom práci si většinou .

Počasí je vrtkavé, a tak se řada majitelů bazénů obává, aby v teplých dnech byla voda skutečně křišťálově čistá. Péče o ni přitom nemusí zabrat . Mléčná voda v bazénu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Domácí bazén se slanou vodou už rozebírají maminky na webu eMimino. Já bych hlavně doporučila zvážit, zda opravdu chcete vodu ze studny. Stavíme bazén menší (kulatý, průměr 5m) a objednáváme cisternu.


Studniční voda do bazénu - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Plavecké bazény Červená Voda a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TEPVOS, spol. Chceme-li se zbavit kalné a mléčné vody v bazénu , musíme znát příčinu.


Mezi hlavní příčiny patří zkažená voda v bazénu , nedostatečná filtrace a dezinfekce. Snem každého uživatele je mít neustále během koupací sezóny křišťálově čistou vodu. Toho se dá samozřejmě docílit několika způsoby,. Ať se jedná o aquapark, veřejný bazén , privátní wellnes či malý rodinný bazén , jeho provoz se neobejde bez vhodné úpravy vody.


Slunce svítí a teplota stoupá.

Jak jinak trávit horké letní dny, než naložený v bazénu. Co ale dělat, aby voda v bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky