středa 30. dubna 2014

Krytý bazén

Prodej kurzu plavání pro děti od – let na I. Dopolední provoz, Odpolední provoz. Krytý plavecký bazén , sauna a solná jeskyně se nachází v ul. Novým provozovatelem krytého plaveckého bazénu a letního koupaliště v Hodoníně od 1. Více informací naleznete na.


Vážení návštěvníci wellness,. Rozpis je následující: Pondělí - . Omezená provozní doba krytého bazénu o prázdninách. Provozní doba označuje čas po který je plavecký bazén otevřen, nikoliv čas po který je přístupný pro . Plavecký bazén o délce m nabízí sportovní vyžití i odpočinkové a kondiční plavání. V bazénu dlouhém 1metrů si nenároční zaplavou, . Pohledy: rekreační bazén, plavecký bazén. Automatické obnovení stránky.


Z důvodu plánovaných oprav krytého bazénu bude od neděle 13. PLAVÁNÍ KRYTÝ BAZÉN (KB) - plné a zlevněné. Ceník korunový platný od 1. Koupání v okolí Šumperka najdete v krytém bazénu Aquacentrum na Lidické ulici u Benátek. V areálu jsou dva bazény –pětadvacetimetrový bazén s osmi drahami a dětský bazén . Bazén je otevřen celoročně. K regeneraci a rekondici slouží plavecký bazén (m), dětský bazén se . Krytý bazén se nachází v Karviné – Hranicích.


O zahájení provozu krytého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky