pondělí 28. dubna 2014

Kačírek praný cena

Poradíme Vám s uhlím a stavebninami . Můžeme si ho představit jako malé hladké kulaté oblázky . U nás seženete písky, kačírky i kameniva v praktických polyethylenových kg pytlích za skvělé ceny. Mezi naše služby patří i doprava kameniva našimi vozidly. DPH, cena za 1mbez DPH, cena za 1ms DPH, foto detail, foto celek.

Kč, 56-Kč, 67-Kč, img. Praný kačírek nabízíme ve třech velikostních frakcích. Tvoří jej drobné valounky. Lze jej použít na zahradní jezírka, potůčky, fontány, nebo jako dekorace pro dům a zahradu.


Uvedené ceny jsou včetně DPH. Z jednoho 25kg pytle se pokryje cca 5mna výšku 3cm. MČ Praha nabízí písky, štěrky, kačírky , zahradní zeminu, valouny a další zeminy.


Kačírek praný , frakce 4–8.

Našim zákazníků nabízíme vysoce kvalitní štěrk či kačírek tříděný i netříděný a zahradní kámen. Plavený kamínek ( kačírek ) - hrubá frakce písku, žlutá barva. Nabízíme dopravu a dodej písku z pískovny Václavice, deponie nebo písku z jiné pískovny dle přání zákazníka. V rámci komplexního prodeje písků a drceného kameniva přímo poskytujeme nákladní autodopravu na vámi určené místo za přijatelné ceny. CENY JSOU UVEDENY bez DPH.


Prodej a rozvoz písků, štěrků a okrasných kačírků po Plzni a širokém okolí. Veškeré ceny jsou uvedeny bez DPH. Pro zákazníky Prahy 9-možnost slevy cca 10-Kč na kontejner.


Cena , Dle aktuální nabídky . Ceník pískovny Roudnice - písky, drťě, kačírky , skrývka, ornice,. Produkty › Okrasné kameny › kamenná drť › štěrk praný kačírek ceny. Autodoprava Kalcovský zajišťuje prodej a dopravu materiálu jakým je štěrk, mulčovací kůra, písek či kačírek. Kontejner 3m³ - 5t, Suť čistá.


Nučničky, Obruby, kačírek ,jemné kamenivo, 4-32. Zálezlice, kačírek praný , 11- 22. Ceny jsou uvedeny za tunu, minimální odběrové množství je 5kg.

Písek praný betonářský 04mm. Najdou využitÍ okolo domů, v zahradách, na cestách, okrasných skalkách, okrajích a dnech zahradních jezírek. Používají se i ve stavebnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky