středa 16. dubna 2014

Bowling šumperk

Výherní automaty, hrací a zábavné automaty. Centrum plné zábavy se nachází v okresním městě severní Moravy. Jedná se o největší koncentraci zábavy ve městě Šumperku.


O Vaše pohodlí se postará . Zahrajte si bowling na čtyř drahách kousek od centra Šumperka. Slevy na oblíbenou hru bowling.

Zábavní a gastronomické centrum - Rozcestník služeb. Nabízí dráhy bowlingu Brunswick, výherní automaty, šipky, . Vybavení: dráhy, bar, herna - kulečník, šipky, hokej, fotbal, automaty. Zapůjčení bowligove obuvi . Obchodní centrum KORZO Šumperk.


Vás èeká pøí návštìvì bowling baru KORZO. Bowling se nachází v centru Šumperka. K dispozici jsou čtyři bowlingové dráhy, ruleta, elektronické kostky, . Vzhledem k tomu, že nás čeká turnaj v bowlingu v Ostravě, šli jsme si zkusit komu to půjde nejlépe a kdo z nás vlastně na ten turnaj pojede .

Inland: Šumperk km Verkehrsverbindung ausn . Přijďte si zahrát do nevýherní herny Devítky v centru Šumperka. Hry a zábava pro všechny generace. Kromě skvělé zábavy můžete také posedět s přáteli v . Jen pár kroků od šumperského divadla, muzea, městského parku, náměstí s. Speciality: - bowling - šipky - fotbalek - jukebox - air hockey - biliard - karambol - car race simulátor.


Blue Star Bowling v Šumperku. BRUNSWICK, herna, bar s občerstvením, velkoplošná videoprojekce, výherní automaty, hrací a zábavné . BRUNSWICK Herna, bar s občerstvením, venkovní posezení Velkoplošná . Regionální zpravodajský server pro Šumperk , Zábřeh, Hanušovice a okolí. Zprávy, novinky, inzerce a kulturní. Odkaz webových stránek :klikni zde.


Popis: bowlingové dráhy f. Jeseníky - Volný čas - Bowling a kuželky. Kuželkářský klub Šumperk , z. Inzerát Brunswick Pro Bowling. O vaše pohodlí se postará plně profesionální personál a obsluha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky