úterý 29. dubna 2014

Pouzdro na kadeřnické nůžky

Kadeřnické nůžky a pouzdra. Koženkové pouzdro na sadu kadeřnických nůžek. Kč s DPH 12Kč bez DPH. CASE POUZDRO ČERNÉ NA NŮŽKY. Luxusní pouzdro na kadeřnické nůžky.


Pouzdra na nůžky Počet produktů: 14.

Běžná cena: 2Kč 1€. Nabízíme kadeřnická pouzdra na nářadí z koženky nebo špičková pouzdra na kadeřnické nůžky s opaskem i extra kadeřnická pouzdra na sadu nůžek a další . GreyBlack Leather Scissor Case na kadeřnické nůžky , vyrobené z pravé kůže. Tato pouzdra ochrání vaše kadeřnické nůžky proti.


Každý kadeřník potřebuje pro svoji práci kvalitní nástroj pro dokonalý střih. Můžeme Vám nabídnout velký výběr mezi kadeřnickými nůžkami , které jsou . Chci se s Vámi podělit o . Bez vyobrazeného vybavení. Kožené pouzdro na kadeřnické nůžky s popruhem kolem pasu.

Brave Head Carpenter holster leather kožené kadeřnické pouzdro. Profesionální pouzdro pro kadeřnické nůžky Nancy Toto pouzdro je snem každého kadeřníka! Praktické pouzdro, které je vybaveno vyprazdňovacím klipem, aby bylo možné snadno . Poudro na kadeřnické nůžky Ochranné pouzdro na kadeřnické nůžky. Inzerát Nabízím zcela nové kadeřnické pouzdro na nůžky v okrese Ústí nad Orlicí , cena 400Kč, od Dance.


Popis: KASHO, v kombinaci . Zapínání na dva druky - vevnitř pouzdra je místo na jedny kadeřnické nůžky a další dlouhá malá . Balmain, vysoušeče vlasů, žehličky, kulmy. Olivia Garden kadeřnické nůžky 5. KASHO pouzdro cordura tkanina, pro dvoje nůžky , břitvu či zastřihávač a náhradní břity. V naší nabídce naleznete kadeřnické hřebeny a kartáče, kadeřnické nůžky ,. Set kvalitních kadeřnických nůžek s pouzdrem. Portfolio značky Jaguar zahrnuje celou škálu kadeřnických nástrojů. Lluxusní pouzdro na ukládání nůžek, olejíček, náhradní kroužky a podpěra . Scissor holster leather kožené pouzdro na kadeřnické nůžky.


KADEŘNICKÉ POMŮCKY - kartáče, pláštěnky, nůžky , břitvy, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky