pondělí 28. dubna 2014

Geránie

Vůně geránia je častou používána spolu s vůní růžového oleje. Gerániový olej je dobrým pomocníkem při PMS, stresu či infekci močových cest. Slyšeli jste již o esenciálním oleji z geránie ? Aroma pelargonie je sladce květinové, svěže zelené, jemně citrusové a kořenné.


Posílí ve vás jistotu, vnímavost a důvěrnost. Rostlina geránie neboli pelargonie .

Esenciální olej Geránie je netoxický, . Saloos Geránie - esenciální olej 5ml. Napomáhá hojení ran, uklidňuje, používá se na opary a afty, prohřívá, zmírňuje bolesti nervového původu. Antidepresivní, uklidňuje, napomáhá hojení ran, používá se na opary a afty, prohřívá, zmírňuje bolesti nervového . Geránie (pelargonie vonná), lze nalézt většinou v tropických a subtropických oblastech, především v jižní Africe.


Voda s příjemnou květinovou vůní je určena zejména pro pleť mastnou, citlivou, aknózní a problematickou. Pelargonie je také používána . Hluboce čistí, zklidňuje, upravuje mazotok, .

Skvělá olejová emulze, která nejen dokonale odstraní make-up, ale zároveň pokožku vyživí a hydratuje. Jedinečný a luxusní přípravek, obohacený o vzácný . GERÁNIE - 1 čistý esenciální olej ml. Prostě kdykoliv, když se potřebujete plně soustředit. Chladící, uklidňující a uvolňující olej.


Osvědčený v péči o prsa v době kojení: při bolestivém nalití prsou, při městnání mléka a při zánětu prsu. Tento olej je obdařen vůní připomínající růže. Má protizánětlivé a protikřečové účinky, výborně ošetřuje suchou a zánětlivou . Má desinfekční, antibakteriální a flebotonické(žilní) účinky.


Uklidňuje, uvolňuje, harmonizuje, stabilizuje, vyrovnává , . Udělejte si přehled o cenách, . Aromatický masážní olej wellness s limetkou a geránií. Přírodní rostlinné látky v lékopisné kvalitě. Mandlový a jojobový olej obohacený vitamínem E. Vyska 3—m, kvete V eervenci aZ Zari.


Recept, podle kterého se vám Mousse z geránie zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.

Domů Zboží Hledání zboží: geránie. Jemný pěnivý šampon s kondicionérem, zanechává vlasy měkké, lesklé a ošetřené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky