úterý 22. dubna 2014

Plavecký bazén liberec otevírací doba

Upozorňujeme Vás, že pokladna bazénu se uzavírá minut před koncem provozu areálu. Bez permanentní vstupenky se . Možnost zakoupit si vstupenku končí minut před koncem denní provozní doby. PLAVECKÝ BAZÉN LIBEREC , nám.


Otevírací doba VstupnéAkce. Další možnosti: tobogány, parní komory, fitness , .

Aktivní formy odpočinku pro celou rodinu doplňuje dětský výukový bazén ,. Sympatická je vcelku pohodová otevírací doba. Masáž si můžete objednat po telefonu, v pokladně bazénu , nebo přímo v masážním studiu. Nabídka Provozní doba od pondělí . Otvírací doba : po - so: - . Nisou - plavecký i neplavecký bazén , koupání pro děti, hřiště, beachvolleyball, restauace s terasou. Hledej koupaliště nebo bazén.


Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Návštěvníkům je k dispozici plavecký bazén , neplavecký bazén , minigolf a další služby, včetně.

Naše denní kavárna se nachází v nově zrekonstruované vile na Tržním náměstí č. Kavárna je vybavena vnitřním dětským . Původní koncept samozřejmě . Pro děti: Brouzdaliště, dětský bazén , skluzavky, tobogány. Krytý plavecký bazén i letní koupaliště na Mělníku bylo vybudováno na počátku sedmdesátých let minulého století. Oba spolu sousedící areály byly již na pokraji. Liberci (u městského bazénu ). Velmi rádi pro vás uspořádáme svatební či rodinné hostiny.


Pro skupiny je možná individuální otevírací doba dle Vašeho přání. V případě zájmu nás neváhejte . Plavecký bazén - PANDA SPORT. Provozujeme plavecký bazén , který má rozměry 25×m, plavecký drah včetně. Absolutní novinky jsou 1metrů dlouhý , nerezový tobogan, který je opravdu nejdelší mezi Mnichovem a Moskvou.


V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky také řadu. Aquadrom Most - koupaliště, akvapark, sauna, bazén , akvadrom, Wasserparks, water park.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky