úterý 24. února 2015

Branka pozink

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kód produktu:VB-Z 0x0.


Vstupní branka (výplň přesahující rám) - šířka rámu 0m x výška rámu 8m. Povrchová úprava: ŽÁROVÝ ZINEK. Otvírání : pravé - Materiál rámu: jekl 60mm x .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rozměry branky : cca šířka 1m x výška m. Prodám dvoukřídlou bránu o celkové délce 3m nebo 5m a výšce 150cm.


Jedná se o kvalitní výrobek. Brána ošetřena barvou odstínu ANTRACIT. Stájové branky mají stabilní konstrukci a zamezují otevření ustájenými prasaty.


Vybírat můžete pravé či levé.

Kovový plot, brána, branka - pozink na AAA POPTÁVKA. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů branka. Branka jednokřídlá – pozink.


Ručně kované kování a závěsy na bránu,branku. Realizační doba: pracovních dnů. BRÁNA i BRANKA - ( POZINK ). Dostupnosť tovar je dostupný. Dodanie do: pracovných dní. Provedení rámu je z válcovaných Fe profilů s povrchovou úpravou pozink (po dohodě možnost nástřiku kovářskou barvou, popř.


patinování ). Ráčtvercový profil 40xmm. Výplň: plotový panel 3D pozinkovaný navařený . Dle Vašeho přání vyrobíme vrata či brány a to posuvné, nesené či. V rámci kovovýroby v Jihlavě se zabýváme soustružením, frézováním, svařováním, vysekáváním plechů a . D drátu 5mm, povrchová úprava pozink , kování zámek.


Velmi oblíbené pozinkované pletivo oko mm. Je vhodné zejména na ohrazení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky