pondělí 16. února 2015

El pohony vrat

Pohony křídlových bran - Epohony. Nabízíme montáže pohonů , výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. Elektrické zámky, blikací lampy, klíčové spínače a ostatní. Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat , vjezdových bran a vnitřních dveří.


Nabízíme pohony vrat za skvělé ceny a dodáním do hodin pouze u MALL. Vsaďte ne letité zkušenosti našich .

Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. C2 páru fotobuněk RS, . Specializujeme se na pohony italských výrobců FAAC a LIFE. V nabídce máme elektrické pohony pro . Pro křídlové brány nabízíme pohony italské značky LIFE. V katalogu nemáme podrobnější informace o pohony bran kridlovych.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Práci i výjezd z vašeho příbytku vám jistě ulehčí i elektrický pohon pro garážová vrata. Bezpečný a precizně vyrobený systém el.

Kvalitní pohony bran a vrat za rozumnou cenu. Dodavatel pro jižní Moravu. Nabízíme kvalitu za rozumnou cenu a špičkový záruční i pozáruční servis. Moderní vzhle velmi tichý pohon s regulací rychlosti otevření a zavření vrat. BERNAL II pro garážová vrata.


V naší široké nabídce najdete pohony garážových vrat. Lehká instalace: Po namontování pohonu se všechny elektrické spojení nastavují. Odepnutí pohonu od převodovky při výpadku el.


Pokud tedy hledáte funkční elektrické ovládání vrat , ať už potřebujete otvírat jednokřídlá vrata nebo dvoukřídlá . Prodej značkových automatických pohonů pro vjezdové brány a vrata. Možnost mechanického odblokování případě výpadku el. Vhodný pro montáž do křídlových vrat , branek a garážových vrat.


Potřeboval bych poradit s motorem k el. ELEKTRICKÉ POHONY NA SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. U všech typů vrat můžeme nabídnout elektrické otvírání včetně dálkového ovládání a různých doplňků . Křídlové brány lze vždy otevírat a zavírat ručně. Vám zajistíme spojením brány s elektromechanickým pohonem. NICE EL - Výstražný maják Určeno pro všechny typy pohonů s napájecím napětím 2V.


NICE SYKCE - Solární napájení pohonu Solární set je určený k napájení pohonu Nice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky