úterý 10. února 2015

Přípravek proti kunám

Přípravek do motoru proti kunám (2ml) - Cartechnic. Odpuzující přípravek proti kunám v motorovém prostoru automobilu (2ml). Sprej proti kunám motip 500ml účinně odrazuje kuny od okusování kabelů a izolací v motorovém prostoru vozidla.


Sprej na kuny tohoto škůdce dokonale odpudí a Váš motor v autě bude bezstarostně chrochtat blahem. Tipů je na netu spousta, ale ve skutečnosti žádnej pořádně nefunguje. Mě se třeba odstěhovala kuna z baráku dny poté, co jsme dostali .

KSprej na ochranu kabeláže proti hlodavcům a kunám 4ml. Ochranu motoru automobilů proti kunám , zejména kabelů elektroinstalace. Začalo to před lety u felicií, tam kunám voní kabely a protihluková výplň kapoty motorového. Stoprocentní obrana proti kunám neexistuje. Zakročení proti kunám je pak realizováno s pomocí všemožných surovin a prostředků, jež jsou velmi snadno dostupné.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností. Ochrana proti kunám - repelent ve sprejiVelmi snadné použití, stačí jen postříkat motorový prostor.

Díky přípravku proti kunám se už nikdy nedočkáte . Nebyl by problém, kdyby u motoru pouze spaly, ale ony dokáží způsobit celkem závažné a nákladné škody. Proč je kuna pod kapotou tak nevítaná, jak auto proti. Sprej ochrání části motoru před kunami a některými hlodavci. Kuna skalní je hlučný noční živočich, který si značkuje své teritorium nelibě zapáchajícími výkaly. Se svou nenechavou hravostí zničila . Motoristy bude zajímat pachový ohradník- přípravek proti kunám 2ml.


Tento pachový ochraník ocení majitelé aut , tam kde kuny způsobují škody na kabelech. Vám přípravek proti kunám ve spreji - aplikace přímo do motoru na hadice plasty a kabely jednou za dva měsíce. Na trhu je několik přípravků a přístrojů, které mají kuny z motoru vyhnat.


Autoklub TCS se proto zaměřil na to, jestli takové zařízení nemůže . Kuny u vás doma se zbavíte snadno díky pachům, které nejsou těmto tvorům příjemné. Vhodný přípravek na problém - jak se zbavit kuny z p. Vůně odpuzující látky je pro . Postřik proti kunám - ODPUZOVAČ KUN 5ml. Přírodní repelent (sprej) na odpuzování kun.


Tento přípravek obsahuje přírodní účinnou látku, která kunám vadí.

Po aplikaci přípravku se vytváří ochranný film, který zamezuje . SHERON sprej proti kunám slouží k ochraně kabelů a drátů před kunami. Vysoce účinný sprej chránící automobil před kunami a hlodavci, kteří mohou poškodit. Stop kunám spray CLEANFOX je neutrální bio-polymerní odpuzovač drobných šelem jako jsou kuny nebo lasice a . Přípravky proti kunám Naleznete zde ks zboží.


Rozsah a použití spreje proti kunáObecné prostory: přípravek se nastříká všude tam, kde nechcete, aby kuna chodila, intenzivní působení, kdy postačí . Nová receptura - nevytváří lepkavou vrstvu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky