středa 31. prosince 2014

Jak na šváby

Jak se zbavit švábů krok za krokem. Hon na šváby : Zvládnete ho i bez profesionálů. Kromě odporu, který ve většině z nás vyvolává, ohrožuje i naše . Pokud naše obydlí navštíví švábi , měli bychom je co nejrychleji vyhubit, článek o tom, jak v takové situaci postupovat.


Jakmile se vám jednou doma usadí švábi , zbavit se jich může být velmi obtížné. Můžou hodovat na vašem jídle, ničit tapety, knihy, .

V Česku žije jedenáct druhů, z toho šest jich je zavlečených. Nejvýznamnějšími druhy jsou němečtí švábi ( šváb domácí) a orientální švábi ( šváb kuchyňský). Přenášejí choroby, jejich exkrementy mohou . Všichni nenávidíme šváby v domácnosti, je to tak? Pastí na rybenky a šváby je celá řada, i Vy si můžete z naší nabídky vybrat, co Vám bude nejvíce vyhovovat.


Jak na šváby — Prizma, Brazílie - Švábi - vzbuzují v nás odpor a přenášejí nemoci. Za nás však můžeme doporučit velice univerzální . Past na šváby s atraktantem.

Láká a chytá šváby , rusy domácí a rybenky. I přesto, že dodržujeme veškerá hygienická opatření, důkladně uklízíme a dezinfikujeme prostory ve vašem bytě, občas se může stát, že nás navštíví nezvaní . Nemusíte po bytě sbírat mrtvé šváby - zůstanou . Přistěhovali se nový sousedé a přinesli sebou šváby. Prosím o radu jak předejít, aby nevlezli do bytu.


Jaké jsou učinné prostředky. V říjnu jsem se přestěhovala do jiného pokoje a teď v listopadu jsme v pokoji objevili šváby. Předtím tu bydleli kluci, kteří moc na pořádek nebyli . Jeho obydlí s ním sdílí od nepaměti.


U nás se v blízkosti člověka vyskytují pouze dva druhy švábovitého hmyzu – šváb obecný a rus domácí. Blatella germanica) Zajímavé je, že u nás se tomuto švábů přezdívá rus, ale jeho latinské jméno by spíš napovídalo, že se jedná o švába německého. Přinášíme způsoby, jak s nimi bojovaly naše babičky i radu, co vyžadovat po . Objevili se u vás švábi a potřebujete je rychle vyhubit?


K jejich likvidaci se používají nejrůznější přípravky – postřiky, nástrahy (gely) a lepové pasti. PYRAMID nejúčinnější chemická směs k redukci švábů. Likvidace a hubení švábů a dalšího obtížného hmyzu. Gelová monitorovací past na šváby.


Odborné hubení švábů - 1 záruka vyhubení.

Lepové pasti fungují na principu přilákání švába atraktantem na plochu, která je pokryta účinným vysoce lepivým lepem. Hubení požerovými gely s vysokou účinností. Obraťte se na odborníky, kteří vědí, jak odstranit šváby rychle a účinně!


Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností. Ve většině domácností se přítomnosti švábů spíše děsí, ale najdou se i tací, kteří si jejich přítomnost v bytě doslova. Přijedeme do hodin, pondělí až neděle. Spolehlivě a diskrétně Vás zbavíme švábů !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky