čtvrtek 25. prosince 2014

Jed na slimáky vanish

Na trhu dostupný jed proti slimákům s obsahem jedovatého metaldehydu. Krutý konec života zavinil jed na slimáky Vanish. Zároveň si aplikujete jedovatý přípravek do . Přestože je metaldehyd méně škodlivý, než methiocarb,stále je to jed a je tudíž nebezpečný! Přípravek působí jako požerový jed.


Jedním takovým jedem jsou modré granule, které se volně prodávají pod názvem Vanish.

Nástraha na slimáky je granulovaná požerová . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pozor na otravy jedem na slimáky u domácích zvířat. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vanish proti slimakum.


Po požití granulí dochází k dehydrataci škůdců. Reakcí plžů a slimáků je zvýšená tvorba slizu, úbytek tělesné hmotnosti a . Modré granule proti slimákům jsou velmi účinné, slimáky přímo. Ahojte nevíte jak je to OPRAVDU s jedem na slimáky.

Naopak v článku Sedm nejčastějších chyb při hubení slimáků a plzáků nabízíme. Jedná se o rychle účinkující požerkový a dotykový jed , který vyvolává . Hledáte na slimaky vanish ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Chybí: jed Hubení slimáků - boj pomocí moluskocidů – Príma receptář. Vanish , ne ten na skvrny, ale na slimaky. Archiv Podobné Údajně osvědčeným způsobem je slimáky napichovat, stříhat nebo krájet napůl.


Proti škůdcům působí metaldehyd jako požerový a kontaktní jed. Na hubení slimáků se používá řada „osvědčených“ více či méně. VANISH Slug Pellets nebo méně známý Desimo Duo. Pomoci lze pouze v případě, kdy majitel přímo zaznamená, že zvíře tento jed pozřelo a . Pôsobenie:Prípravok pôsobí akoby požerový jed. NELZE OBJEDNAT-ZAKÁZANÁ VÝROBA.


PROSÍM OBJEDNÁVEJTE ALTERNATIVY-VIZ. Na mladé slimáky působí jako nervový jed také kofein, proto je . Outdoor Pěstování - Zajima me jak se treba takovy slimak dostava do blizkosti vasich rostlin myslim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky