čtvrtek 11. prosince 2014

Dvořák sekačky

Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná. Sortiment našeho obchodu tvoří zahradní technika předních značek. Nabízíme sekačky na trávu, křovinořezy a další vybavení.


Výroba a prodej rádiem řízených sekaček Spider ILDa ILD02. Svahová sekačka Spider je určená k sekání svahů, nepřístupných ploch a terénů.

DVOŘÁK - svahové sekačky s. Pohled 27 Havlíčkův Brod. Autorizovaný prodejce na serveru PROFISTROJE. Velky vyber zbozi a doplnku . Unsubscribe from Agrowebcz?


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Nabídky volných pracovních míst . V hale s celkovou rozlohou .

The DVORAK - svahove sekacky Ltd. Zeměpisná poloha: nepřiděleno . Prodáváme sekačky , pily, křovinořezy, travní traktory, ridery,. Právní forma: Společnost s ručením omezeným. Hledá zaměstnance na pozici: Administrativní pracovník pro logistiku náhradních dílů a zásobování. Mohl jít studovat, to by ale musel . Benzínové sekačky , motorové sekačky.


Velikost pozemku: menší pozemky cca 4m Plocha: členitá se . Výroba a vývoj: - svahové sekačky , dálkově řízené sekačky , mulčovače. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy. Stroje Spider od svého uvedení na trh v r. Dvořák – svahové sekačky , s. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C . Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty.


Využijte svou profesní síť a nechte se zaměstnat. TranslateShow original text. Výzkum a vývoj nového typu svahové sekačky Spider s výrazně lepšími technickými parametry zejména se sníženou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky