pondělí 22. prosince 2014

Privátní wellness praha

Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Na jednotlivých sedátkách . Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě.


Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně.

Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních.


Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat. WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness , Praha - Hloubětín. Užijte si vyjimečný zážitek v našem wellness Rosa Spa.


Poté můžete nechat rozjímat pod rukama profesionálních masérek.

Po masáži na vás bude čekat svíčkami nasvícený privátní whirlpool s láhví vychlazeného . Navštivte náš privátní whirlpool Praha , vaši cestu k relaxaci. Můžete si v soukromí užít finskou saunu, klasickou saunu a. Zapůjčení prádla máte v ceně vstupu! Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Máme pouze jeden apartmán, který má rozlohu přibližně m². Je rozdělen na dvě propojené části.


V první části se nachází sauna, vířivka a postel. Relaxační a wellness centra Praha -západ. Provozujeme privátní wellness. Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu.


Nabízíme privátní vířivku a soukromou saunu, kvalitní vína a . Nebo přijďte jen tak relaxovat v privátní vířivce a infrasauně v příjemném prostředí salonu . Pro regeneraci těla i ducha po náročném dni vám . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.

Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Hotel Amarilis se nachází v centru Prahy , v ulici Štěpánská (pouze 2metrů od Václavského náměstí) a nabízí příjemný a komfortní odpočinek v krásném .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky