středa 24. prosince 2014

Med luční

V tuzemských obchodech se setkáváme se spoustou druhů medu. Různé chutě, různé lokality,. Med květový luční - Med s chutí a vůní rozkvetlé louky, namíchaný přesně pro vaše mlsné jazýčky.


Medokomerc - od včel k Vám na . Pro regeneraci lidského organismu je ideální květový med luční.

Léčivé látky každé byliny jsou obsažené právě v tomto medu. Medovicový med nikdy nekrystalizuje, na rozdíl od dobrého medu. Luční květy: Takzvaný luční med je smíšený med z různých rostlin, . Augustine Miroslav Grusz pro vás otestoval luční med. Přečtěte si, který je poctivý a ve kterém se dá čekat místo medu tak . Květový med je pro svoji biologickou hodnotu důležitou složkou potravy pro děti i dospělé.


Sacharidy, g, 7g,.

Detailní popis produktu: Stop ulepeným prstům a poskvrněnému ubrusu. Nyní přicházíme na trh s novou verzí dávkovače medu. Snadno tak odměříte potřebné. Směs medů ze zemí EU a ze zemí mimo EU. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.


Cena za ks bez DPH: 11Kč. Stále máme světlý med luční v okrese Jičín, cena 140Kč, od VŠE CO MÁM, TO PRODÁM na Sbazar. Popis: (jarní), také med tmavý lesní i . MED luční 500g, Me Potraviny domů, potraviny online, dovoz potravin až do domu.


Praha a okolí, doprava zdarma. Med luční květový 5g - Bombastus. Marmelády, džemy, me povidla v eshopu velkoobchod Čas - MED LUČNÍ 500g. Květový luční med má vysoký obsah bílkovin a jednoduchých cukrů. Právě díky podílu bílkovin je velmi prospěšný pro starší jedince nebo osoby po operacích . Kategorie: Džemy, Marmelády,Medy.


Výrobce: Alce Nero biologico.

Ve výrobku byl zjištěn nepovolený přídavek sladidel - med nevyhověl specifikaci čistého medu. Do medu nesmí být přidány, s výjimkou jiného . Vyrobeno pro: PENNY Market s. Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu květových medů?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky