středa 17. prosince 2014

Slunečník závěsný

Hledáte závěsný slunečník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Elegantní přírodní barva skvěle odráží sluneční . Léto je slunečné období roku, na které se mnozí těší už od ledna. Ve chvílích, kdy ale rtuť teploměru přesahuje 30-ti stupňovou hranici, začíná být pobyt na .

Pevná tyč o průměru mm. Nabízíme široký výběr zahradních slunečníků od značek Hapy Green, Hecht a M. Závěsný slunečník Happy Green černošedá, průměr 3cm. Pohodlné otevírání slunečníku pomocí kličky, stojan slunečníku možno zatížit pro větší stabilitu. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Feature: Nastavitelná výška , Podstavec , Klička, Naklápěcí funkce, UV ochrana, Větrací otvor , Voděodolný.


Slunečník závěsný Noreen Metro Professional 3x3m béžový 1ks. Luxusní závěsný slunečník s pevnou ocelovou konstrukcí se postará o ještě pohodlnější a bezstarostný odpočinek na zahradě.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stojan (součástí výrobku). Ochranný obal na závěsný. Doprava jen přes Českou poštu, nebo osobní . Základna se přišroubuje k zemi nebo zatíží dlažbou.


Kovový závěsný slunečník Happy Green, Ø 300cm, boční, otvírání kličkou, dodáváme včetně podstavce. Kvalitní skladný zahradní slunečník , který je v mžiku připraven k použití. Odolný vůči povětrnostním vlivům.


Prodám - IKEA BAGGON slunečník závěsný , lokalita Krnov. Tento vysoce kvalitní slunečník vám na dvorku či zahradě vytvoří stinné místo chráněné před slunečními paprsky. Závěsný boční zahradní slunečník z kolekce Hartman s hliníkovou. Otevírání slunečníku je jednoduché a to pomocí kličky.


Zahradní slunečník Průměr slunečníku : 3cmPrůměr tyče: mmPočet příček: Barva: béžová. Není nad letní posezení na zahradě nebo na terase. Krásné počasí, grilované steaky a osvěžující nápoje, není to představa ideálně stráveného dne?


Závěsný, průměr 3m, ocelových žeber, antracitová barva, stojan součástí balení, otevírání kličkou. TARRINGTON HOUSE SLUNEČNÍK ZÁVĚSNÝ 3M SE ZÁKLADNOUTARRINGTON HOUSE SLUNEČNÍK ZÁVĚSNÝ 3M SE ZÁKLADNOU Rozměr 290cm výška .

V závěsných křeslech spíše sedíte a jsou vhodná i pro osoby s omezenou. Kč HECHT SUNNY - slunečník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky