čtvrtek 11. prosince 2014

Privátní vířivka praha

Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních.


Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice. Navštivte náš privátní whirlpool Praha, vaši cestu k relaxaci. Relax club - Soukromá sauna, vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás!


Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Výsledky vyhledávání privátní vířivka.

Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA - nutná rezervace. V ceně privátní vířivky je zapůjčení županu a ručníku.


Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Užijte si vyjimečný zážitek v našem wellness Rosa Spa. Dopřejte si privátní relaxaci v novém luxusním salónu v centru Prahy. Vás privátní SPA s vířivkou , saunou a navíc i láhev sektu, ovocný talíř a citrónová.


Tramvajové linky (č. 1124) minut od centra. Relaxační a wellness centra v Praze a. Pronájem vířivky, soukromá vířivka, SPA studio MMSU, Omlazující peelingová masáž, Energetická masáž, pronájem privátní vířivky Praha.


Wellness Praha Uhříněves nonstop Wellness Praha Uhříněves Romantické chvíle při svíčkách v privátní vířivce a sauně Wellness Praha Uhříněves. Nabídka SPA, masáže či privátní vířivky. Dexter zároveň nabízí lehké občerstvení v podobě kávy, čaje či čerstvých džusů vč.


Vybírejte z naší široké nabídky, nabízíme vířivky pro business i pro domácnost, navštivte náš showroom. K dispozici minibar, kde Vám ceny nepřerostou přes hlavu.

Navíc si můžete doobjednat ty . Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva! Thani Spa v Praze a užijte si vzájemnou blízkost v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky