pátek 19. prosince 2014

Hadice chladice

Vždy můžete koupit levné Hadice Chladiče auto v našem internetovém obchodě! Hledáte nabídku Gumových hadic chladicí soustavy? Nabízíme nejširší výběr jak Gumových hadic chladicí soustavy, tak i mnoho dalších položek v kategorii . Odesíláno obvykle do hodin. Felicia - Náhradní díly - Motor - Chlazení - Hadice a trubky chlazení, nádobka vyrovnávací: Katalog náhradních dílů Škoda Felicia nabízených k prodeji v . Popis : prodám novou hadici chladiče koleno na ŽIGULI a novou hadici chladiče na .

Horní hadice chladiče JCB. Určeno pro stroje JCB 3CX, 4CX. Univerzání hadice chladiče. Vulco-Flex jsou univerzální hadice chladícího okruhu od Gates.


Hodí se v případě, kdy původní hadice už nelze objednat. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Hadice na horkou vodu a chladící kapaliny - silikonové tvarovky. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, .

Kód motoru: NFU ( TU5JP4). Hadice chladiče pro vozy ALFA ROMEO 1za bezkonkurenční ceny se zárukou dnů na vyzkoušení funkčnosti. Silikonové hadice chladiče je vyrobena z polyesterových vláken, má větší sílu stěny hadice, použitelná do tlaku bar, max. Přídavný ohřev motoru v zimě. Ohříváček se umístí do skříňky ohříváčku a to celé se vloží do spodní hadice chladiče a vodní pumpy.


Stojánky, držáky a základny k indikátorům. Prizmatické základny a přesné podložky. Podkládací fólie různé materiály a různé tloušťky.


Mobilní chladící hadice se . E PASIVNÍREGENERACE spojovací trubka hadice chladicí kapaliny hadice chladicí kapaliny šroub šroub. AUTOMOBILY ŠKODA OCTAVIA II. RL je nízkotlaká hadice pro klimatizaci a chlazení.


Doporučené kapaliny: použitelná pro . Samco Sport silikonová hadice pro vedení chladicí kapaliny pro Peugeot 1Rallye 1. Aby nezemřela na dehydrataci, používala podle agentury AP hadici z chladiče , pomocí které nasávala vodu z nedalekého potoka. Stomp závodní olejový chladič , vstupní šrouby- průměr .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky