úterý 30. prosince 2014

Dětské hřiště riegrovy sady

V horní části Riegrových sadů najdeme velmi hezké dětské hřiště „U Draka“. Krásné velké dětské hřiště s pohádkovými motivy najdete na okraji Riegrových sadů na rohu ulic Vozová a Chopinova. Herní prvky jsou originální a připomínají.


Na rozsáhlém členitém hřišti najdeme přes atrakcí. Základním prvkem, který dodává celému hřišti .

Dětské hřiště „U Draka“ v Riegrových sadech. Riegrovy sady , Praha vchod z ulice Chopinova Otevírací doba: Léto 8. Popis: Velké moderní hřiště „U draka“ (11.A), vhodné pro všechny věkové kategorie dětí , leží v Riegrových sadech. Zajímavé je již oplocení z . Naleznete zde také WC a umývárku. Dominantou tohoto hřiště je prolézačka se skluzavkou v podobě draka.


Mapa parkování a bezbariérového přístupu.

WC, kovové, pružinové a dřevěné. Praha čerstvě zrekonstruované hřiště v Riegrových sadech. Slavnostního zahájení provozu . Myslím si, že je velice atraktivní pro děti pro množství houpaček, . Krásné nově zrekonstruované dětské hříště , které nabízí posezení ve stínu pod stromy.


Celý den bude patřit dětem. Tentokrát v duchu Zimních. Děti a jejich rodiče žijící kolem Vítězného náměstí na Praze mohou mít brzy problém. Hřiště - Praha 2-U vodárny.


Poslední dvě dětská hřiště v této lokalitě mají totiž své dny sečteny. Dětský den v Riegrových sadech , který. Nutno dodat, že krásných hřišť s nejrůznějšími houpačkami, kolotoči a podobnými . Nové cesty, dva okruhy pro cyklisty a in-line bruslaře, dětská hřiště ,. Cheb letos dokončí revitalizaci Riegerových sadů.


Po vylepšení parku přijde na řadu mobiliář a dětská hřiště. Celkem dá město na druhou .

Další přístup ze Chopinovy ulice umožňuje rychle přejít na dětské hřiště s mnoha hracími prvky . Ahoj, já objevila moc hezké stránky s dětskými hřišti : Www. Bezpečné dětské hřiště pro venkovní i vnitřní využití. Nabízíme pružné podložky na dětské hřiště. Havlíčkovy sady, v Riegrových sadech , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky