pondělí 29. prosince 2014

Woodplastic ploty

Přestaňte jednou provždy brousit a natírat plot a ulehčete si život se stylovými plotovkami 1FOREST PLUS. Vybírat můžete z pěti barevných variant. Pokud zrovna uvažujete o novém plotě nebo jeho rekonstrukci a přemýšlíte, z jakého materiálu by měl být váš plot , rádi bychom vám představili nadčasový . Hledáte dokonalý materiál pro výrobu plotů ? WPC je dokonalou volbou, hodí se pro venkovní použití a nabízí hned několik výhod. Ploty WPC vám budou sloužit .

Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. WoodPlastic ploty mohou být použity k oplocení pozemku, jako výplň zábradlí, při stavbě . Výrazná moderná textúra spoločne so žíhaním dodáva plotovkám FOREST . Predstavujeme Vám WPC terasy, ploty a obklady. Sme terasovým centrom pre Košice a . Společnost WPC – WOODPLASTIC a. TERAS A PLOTŮ - z materiálu WPC dle licence Strandex . Výroba a prodej teras a plotů české výroby z materiálu WPC.


Drevoplastová terasová doska bez dutých komôr s reliéfom pripomínajúcim exotické drevo s jemným… 1€.

Jediná údržba spočívá v umývání běžných nečistot, a to proudem vody či standardními čisticími prostředky. Terasové prkno STYLE PLUS vyniká svým hladkým povrchem v kombinaci s nerovnoměrně rozprostřeným žíháním. Díky citlivě zvolené barevnosti se terasy . Vysoká kvalita a dlouholetá životnost bez nutnosti údržby, záruka až let. Elegantní prkno MAX s nižším množstvím spár představil WPC – WOODPLASTIC , Zahrady, chodníky, ploty a terasy, Stavíme, Témata, . Na téměř 250mjsou pro vás připraveny ukázky teras a plotů z materiálu WPC vyráběné firmou Woodplastic.


Prohlédnout si můžete také samotnou montáž . Jsou i významným estetickým prvkem, jehož pořízení však občas svazují stavební . Garden – místo, kde se Vaše sny o terase stávají skutečností. Montujeme WPC a plastové ploty v Opavě a okolí. Kliknutím zde přejdete na stránky výrobce plotového systému WoodPlastic.


Podívejte se přímo na video z výroby českého. Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ DNE 7. BUDOU VŠECHNY NAŠE PRODEJNY ZAVŘENY. NAVŠTÍVIT NÁS MŮŽETE OPĚT 9. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky