čtvrtek 25. prosince 2014

Profi skleníky

Profi skleníky vyrábíme z lehké hliníkové konstrukce. Tuto konstrukci není potřeba ošetřovat nátěry, z toho tedy plyne dlouhá životnost a minimální náročnost na . Tento systém zajišťuje vysokou odolnost vůči zatížení sněhem a . ZD Dolní Újezd - Výroba skleníků a pařenišť. Jedná se o velice robustní skleník vyrobený z masivních pozinkovaných ocelových profilů s . Zahradní skleník z polykarbonátu Perchina-M.

Vážení zákazníci nově jsme pro Vás zařadily do sortimentu. Malý ale stále odolný skleník pro menší zahrádky. V současné době se výrobci zaměřují zejména na . Polykarbonátový skleník je nejlepší volba na vaši zahradu. Záruka proti prorezavění let.


Konstrukce posílena speciálními výztuhami. Speciální skleníkové sklo s rozptylem . Vyrábíme skleníky pro náruživé zahradníky i pro profi zahradnictví. Jsme profíci na zastřešení bazénů, balkónů, teras či lodžií nebo vám vchodových dveří.

Obloukový skleník Gardentec Classic ( Profi ) je extrémně odolný zahradní skleník , který osloví každého zahrádkáře svými rozměry a technickým provedením. Profi pařeniště z polykarbonátu Guttagliss DUAL BOX a ALU ( hliníkové) . V kategorii skleníky Vám nabízíme široký výběr nejen zahradních skleníků , ale také skleníky na balkón, terasy a jiné. E-shop - skleníky z polykarbonátu, zahradní skleníky ze skla, pařníky, zahradní pavilony, vchodové stříšky, zastřešení parkovacích míst, car porty, zahradní . Robustná hliníková konštrukcia a . Díky zesílené pozinkované . CZ od značek LanitPlast, M. Vše za výhodné ceny a dodáním do hodin.


Ukázat polohu příspěvku v . Rozdíl mezi variantou Gardentec Standard a Gardentec Standard Profi je . Právě teď je ten nejvhodnější čas pro koupi polykarbonátového skleníku , kde. ZEUS od firmy VITAVIA GARDEN LTD řadíme již do PROFI řady skleníků. Naša firma ponúka skleníky z profilovaného pozinkovaného plechu hrúbky - mm dodávané kompletne so sklom hrúbky mm.


Podle tvaru mohou být obloukové, ve tvaru písmene A nebo postavené ke zdi či do rohu. Skleník Palram Multiline, užitná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky