středa 31. prosince 2014

Postřikovač napa

Menší nádrž zpravidla vyžaduje . Tažený postřikovač NAPA 18. Prohlédněte si detaily postřikovače . RP - NAPA - aneb jak se omlazuje postřikovač. Místo focení: PL Hrubčice - Oslavany u Brna Na několika . Samojízdný postřikovač s hydrostatickým pohonem na třech nápravách.


Same míří s novým modelem Frutteto CVT S do luxusního segmentu. Spolehlivost a výkon postřikovače budou nejdůležitější. Při zatáčení s postřikovačem zajišťuje konstantní aplikaci v rámci celého. V letošním roce jsme nechali otestovat postřikovač Napa prestižním . Nový design postřikovačů NAPA a ALKA. Nové krytování více zvýraznilo eleganci postřikovače, na jedné straně skrylo aktivní ovládací prvky . Každý z nich stojí před volbou , zda si pořídit svůj vlastní postřikovač či si nechat ošetřit.


NAPA je tažená traktorem s upravenými koly na stejnou šířku koleje jak. Prodám tažený postřikovač NAPA 1 r. Ramena m, objem nádrže 25l, počet postř. Nabídka: prodáme postřikovač AGRIO NAPA 2200/1 rok 199 ramena m, plně funkční, počítač LH120 více info na mmtechnika@email. Bylo nakoupeno například šest traktorů John Deere o různé výkonnosti , pluh Kvernelan secí kombinace Amazone, postřikovač NAPA , přesný secí stroj na . NAPA s nádrží 32a 38litrů je nejběžnější postřikovač na středně velké farmě ale i v menším zemědělském podniku. Klíčová slova : postřikovač, trysky, ochrana rostlin, testování strojů.


Návěsný postřikovač NAPA (AGRIO Kremže - ČR).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky