úterý 23. prosince 2014

Vířivka šumperk

Privátní vířivka a infra sauna pro veřejnost v Šumperku. Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce. Soukromé wellness v Šumperku.


Jedná se o pronájem celé místnosti, tím je zaručeno naprosté soukromí. Vychutnejte si odpočinek a relax.

Necelá stovka hydromasážních trysek ve vířivce a . Welly - sportovně relaxační centrum Šumperk. Přijďte relaxovat a nabrat nové síly. Vlastní hudbu lze přehrát přes mm jack. Nachystána je pro Vás vířivka a infra sauna. Vhodné pro dvě max čtyři osoby.


Provoz privátní vířivky s colorterapií a infrasauny pro veřejnost. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Šumperk na Slevomat.

Relax ve vířivce , sauně i privátní lázni pro dva. Nyní jsme zprovoznili vlastní mini pivovar. Perličková koupel dokonale uvolní Vaše tělo i mysl. Jedinečnou atmosféru vytvoří colorterapie, . Dárkové poukazy již od 500Kč.


Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, . Wellness pro dva, maximálně čtyři osoby. Najděte dodavatele pro téma vířivka. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Hotel ELEGANCE je nový jak už název napovídá komfortní a elegantní hotel v samotném centru Šumperka.


Jen pár kroků od šumperského divadla, muzea, . Nabízíme venkovní vířivky, komerční vířivky, sauny, infrakabiny, infrasauny, hydromasážní vany,. Ověřené informace o firmách z oboru Vířivky a masážní bazény v okrese Šumperk a okolí. Popis: venkovní vířivka pro osob, 5km . Aktuální katalog firem v kategorii Vířivky a vířivé vany Šumperk.

Protože nejsme zastánci bazénů z důvodu časové náročnosti na údržbu a jeho využitelnosti jen pár měsíců v roce, vyhrála volba pořídit si vířivku , která je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky