čtvrtek 25. prosince 2014

Koupaliště hluboká nad vltavou

Vedoucí koupaliště : Roman Rákosník. Provoz: červen - září (dle počasí). K plavání máte v Hluboké nad Vltavou několik možností: venkovní bazény - městské koupaliště - bazén Sporthotelu Barborka přírodní koupaliště : - rybník . Koupaliště je součástí sportovního areálu Hluboká. Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 4m s 25m dráhami, 66m dlouhým .

Pokud Hlubokou nad Vltavou navštívíte v létě, vybrat si můžete hned z několika variant. Pro sportovní vyžití je v areálu koupaliště beachvolejbalové hřiště včetně . Velký bazén s nepravidelnou hloubkou do 1. Dětský bazén má hloubku půl metru. KOUPALIŠTĚ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU Máte-li v plánu se v letních měsících osvěžit v okolí Hluboké nad Vltavou, doporučuji navštívit místní moderní . Velmi teplé počasí umožnilo, že se o víkendu pro návštěvníky s předstihem otevřela plovárna v Hluboké nad Vltavou.


Letní bazény u stadionu v . Bazény , klouzačky, tobogány a další atrakce.

Areál Aquaparku leží na levém břehu . K dispozici jsou tobogany či atrakce pro děti. Dále u nás najdete šest masážních lůžek, skluzavky, brodítka se. V Hluboké nad Vltavou se vykoupete ve dvou bazénech: metrů dlouhém bazénu se 66metrovým toboganem a masážními lůžky a malém bazénu se . Jelikož je koupaliště nedílnou součástí sportovního areálu, naleznete zde také tenisové a volejbalové kurty, golfové, volejbalové, fotbalové i baseballové hřiště. Na vstupu k bazénům jsou . Návštěvníci mají k dispozici metrů . Otevřené koupaliště na břehu řeky Vltavy pod zámkem Hluboká. Příjemné rodinné koupaliště.


Tobogán od let, skluzavka do 40kg. Vyžití pro malé i větší děti. Super koupani s toboganem. Nedaleko něj najdete cyklotrasu. Při nákupu nad 9Kč od modjo-modjo.


Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.

Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Balíček obsahuje zvolený druh přepravy, celodenní vstupné na koupaliště. Hluboká nad Vltavou - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Hledáte ubytování v kempu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky