středa 10. prosince 2014

Teleskopické brány

Výroba a montáž teleskopických vjezdových posuvných bran. Nabízíme zhotovení a montáž teleskopických dvojdílných a trojdílných bran. Navrhmeme ideální řešení, vyrobíme, namontujeme a poskytneme servis.


Teleskopické dvojdílné a teleskopické trojdílné brány od brany. Posuvné po koleji je možno vyrobit ve dvoudílné nebo .

Nabízí zákazníkům úsporu místa pro otevření brány. Posuvné teleskopické brány jsou ideální v případě, že na vlastním pozemku nemáte příliš místa pro zajíždění klasické samonosné brány nebo brány pojezdové . Plně funkční teleskopickou bránu může vidět u nás v provozovně, kde jí Vám rádi předvedeme. Pojezdové teleskopické brány se pohybují po na integrovaných kolečkách po kolejnici připevněné do země do předem připraveného betonového základu. Komponenty pro teleskopické dvoukřídlé brány. Sada pro teleskopickou bránu do 4 . MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO TELESKOPICKÉ BRÁNY.


Požadujete praktickú posuvnú bránu , ale priestorové možnosti vám jej montáž doteraz neumožňovali uskutočniť.

Hlavní výhoda teleskopické brány je potřeba menšího bočního prostoru, kam brána zajíždí. Ve vlastní zámečnické výrobě pro Vás zakázkově- individuálně konstruujeme a vyrábíme privátní 1a2-křídlé teleskopické posuvné bránové . Posuvné brány vyrábíme jako samonosné, to znamená, že brána je letmo zavěšená. Dálkově ovládané brány (samonosné, kolejnicové, křídlové). Dvojdielna teleskopická brána. Systém šetrí až miesta pre odsuv brány.


Vyrábíme je podle konkrétních požadavků. Samonosná teleskopická hliníková brána Brno. Hliníková teleskopická brána samonosná. Skládací a teleskopické brány jsou speciálně konstruované brány pro případy nedostatku místa pro otevření, nebo odsunutí. První křídlo je poháněno pohonem, další . Dvoudílná samonosná teleskopická brána je složena ze dvou křídel, která jsou navzájem propojena.


Hlavní (nosné) křídlo je posouváno motorem a vedlejší . Sestava kování pro výrobu posuvné teleskopické brány dvoudílné do 4m průjezdu s možností automatizace. Vám novinku v rade vonkajších brán, teleskopickú bránu. Ukážku inštalácie našej teleskopickej brány si môžete . Nabízíme garážová vrata, brány, bezpečnostní sloupy, kování a kompletní sortiment automatizace.

Jsme schopni dodat teleskopickou bránu trojdílnou i teleskopickou bránu dvojdílnou. Velká výhoda teleskopické brány je v úspoře .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky