středa 17. prosince 2014

Parkové betonové lavičky

Vyrábíme a prodáváme parkové lavičky , venkovní betonové lavičky , litinové lavičky , lavičky z recykl plastu, odpadkové koše, venkovní betonové koše a jiné . V současné době si je tedy lze pořídit v mnoha variantách. Tyto lavičky jsou součástí městského mobiliáře (venkovní vybavení obcí), s nímž se setkáváte v parcích a na veřejných prostranstvích. Nakupte v eshopu betonové parkové lavičky , kovové parkové lavičky a litinové parkové lavičky za skvělé ceny. ADVAS patří mezi tradiční české výrobce .

Nakúpte v eshope betónové parkové lavičky , kovové parkové lavičky a liatinové parkové lavičky za skvelé ceny. Vyrábíme lavičky pro veřejné prostory - do parků měst, a komerčních prostor. Lavička parková bez opěradla, betonové nohy. Výroba a predaj parkových laviček , odpadkových košov.


Součástí dodávky byly betonové parkové lavičky. Použité materiály: sedák a opěrák - smrkové dřevo, nohy - armovaný beton. Parková lavička betonová s opěradlem.


Betónová parková lavička s operadlom Smrekové.

Do parku , Na cyklostezky, Na náměstí, Před obchodní centra. Betonové části laviček mají hladký, nebo tryskaný (zrnitý) povrch a jsou doplněny dřevěnými. Největší nabídka parkových laviček. Vyrábíme velmi pohodlné betonové , kovové nebo litinové parkové lavičky s možností kotvení k zemi. Ponúkame drevené aj kovové lavičky , ktoré krásne dotvoria exteriér, park či iné verejné priestranstvo.


Pohodlné parkové lavičky dodávame v rôznych farbách i . Venkovní parkové lavičky a městský mobiliář. Využití jednoho betonového prvku a dřevěných, případně plastových prken. Prodáváme betonové zahradní lavičky zkompletované se dřevem nebo jen betonové nohy bez dřeva. Výroba betonových laviček , betonových odpadkových košů a květináčů. Použití jako parková lavička betonová , lavičky v čekárnách a podobně.


Vyrábame mestský mobiliár - parkové lavičky , odpadkové koše a zábavné prvky pre verejné. Možnosť urobenia odtlačku do betónu napr. Odpadkové koše, lavičky , popolníky, stojany na bicykle. Velký výběr kvalitních parkových laviček za nejlepší ceny.


Nabízíme dřevěné, betonové nebo ocelové lavičky odolné každému počasí.

Veľký výber kvalitných parkových lavičiek za najlepšie ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky