pátek 26. prosince 2014

Šváb domácí

Ke stejnému rodu ale patří i zde rus domácí (Deutsche Schabe – tj. šváb německý), který je v Polsku nazýván Karaczan prusak (tj. šváb pruský), pro jeho . Tyhle škůdce najdete po celém světě. Jeho obydlí s ním sdílí od nepaměti. U nás se v blízkosti člověka vyskytují pouze dva druhy švábovitého hmyzu – šváb obecný a rus domácí.


Rus domácí provází život člověka již po staletí.

Jsou to typičtí noční tvorové, kteří se živí víceméně vším poživatelným. Bydlíme v panelákovým bytě, doma máme čisto (v porovnání s některými kamarádkami až sterilně), nemáme žádný domácí zvířata, sousedé se . Vítejte na stránkách, které vám prozradí bližší informace o švábech. Níže se můžete dočíst základní informace, další informace se dozvíte již z . Profesionální hubení švábů.


Jsme specialisté na Rusa domácího a Švábovitý hmyz. Rychle, Spolehlivě, Diskrétně. Rus Domácí je velice dobře znán po celém světě jako šváb domácností.

Dospělci jsou snadno rozpoznatelní podle jejich světle-hnědého nebo žluto-hnědého . Nejvýznamnějšími druhy jsou němečtí švábi ( šváb domácí ) a orientální švábi ( šváb kuchyňský). Přenášejí choroby, jejich exkrementy mohou . Po domácnosti se vám tak může promenádovat šváb obecný, americký, australský, hnědý, hnědopruhý a král mezi šváby rus domácí. Hubení švábů a domácí mazlíčci. V případě hubení švábů požerovou nástrahou neexistují žádná zásadní nezbytná ochranná opatření ve vztahu k Vašim . Přes den je totiž rus domácí schovaný ve škvírách a potravu si hledá až po setmění. Na druhou stranu, šváb rus vydrží až týdnů bez potravy.


Jak se zbavit švábů krok za krokem. Nemusíte být nečistotní nebo nepořádní, aby vás doma potkali nevítaní zvířecí náv. Pomocí komunikace založené na chemických látkách si švábi mezi. V Praze najdete místa, kde prodávají šváby jako domácí mazlíčky. Specialitou je syčící šváb madagaskarský, který vydává zvláštní zvuky, když . Naše domácnosti nejvíce trápí rus domácí a šváb hnědopruhý.


Dříve rozšířený šváb obecný se dnes vyskytuje jen sporadicky. Pokud doma švábovitý hmyz .

Spôsobuje veľké škody na hotových potravinách. Likvidace švábů a rusa domácího v bytech i provozovnách. Jméno: Šváb obecný, Blatta orientalis. Vývoj: hmyz z proměnou nedokonalou. Ootheka: Obsahuje v průměru vajíček, z nichž se líhnou nymfy za 6-týdnů.


Po krokodýlech a žábách, tedy ropuchách, tu mám dnes šváby. Stejný způsob jako u rusa domácího. Zadejte Váš e-mail a buďte informování o novinkách a akcích mezi prvními!


Vyhledávají proto škvíry v dutinách domů, sokly skříněk, elektronická zařízení, přebývají třeba ve škvírách mezi skříní a podlahou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky