středa 31. prosince 2014

Ananasová máta

Ananasová máta zaujme už na první pohled. Má totiž krásně zbarvené bílo zelené listy. Neroste tak bujně, jako máta peprná.


Svým vzhledem vyniká v záhonech . MÁTA - ANANASOVÁ Více.

Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat zprávu příteli . Vůně je jemná ovocně mentolová,. MENTHA SUAVEOLENS VARIEGATA. Světlo: slunné stanoviště. Teplota: mrazuvzdorná bylinka, do - 35°C. Pěstuje se téměř po celém světě.


S ananasovou vůní je vhodná do čajů, mochito koktejlů nebo na mátové sirupy.

Máta ananasová Zobrazit větší. Je velmi snadno rozpoznatelná od ostatní druhů, díky svým krémově lemovaným zeleným listům. STANOVIŠTĚ : přímé slunce, mrazuodolná ZÁLIVKA : nbs.


Pro svůj panašovaný list velmi dobře vypadá v truhlíku, kde chrání ostatní rostliny před mšicí. V léčitelství i kuchyni má mnohostranné . Její vůně připomíná ananas či jablko a listy chutnají výrazně po ovoci. Tato máta je velmi dekorativní díky svým listům. V bylinkové zahradě na první pohled . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace o tom, jak tyto webové. Mätu pokladali za hrejivú a vysúšajúcu , a preto bola podľa stredovekého pohľadu vhodná predovšetkým na posilnenie trávenia. Paleta liečivých účinkov sa v . Má krásně zbarvené bílo-zelené listy. Katalogové číslo: Dostupnost: skladem.


Celková cena objednávky je minimálně 20Kč. Mentha rotundifolia ´Ananas´, K7x7.

Kliknutím na níže uvedený odkaz . Mentha suaveolens Variegata - ananasová máta. Velmi aromatický druh Máty s příjemnou vůní ananasu. Používáme k přípravě čaje, nebo koktejlů či lahodného.


Krásná prastará farma v malebné vesničce jen pár kilometrů za Prahou. Stanislav Hecht tu výhradně pro nás pěstuje několik desítek druhů rajčat, papriky všech .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky