čtvrtek 25. prosince 2014

Co na zahradu

Stále převládá názor, že zahradu si každý dokáže naplánovat sám. Podívejte se, jak to může dopadnout, když se to nepovede. Naše zahrada vznikala poslední tři roky, ovšem jednotlivé části jsem tvořila spontánně podle toho, co jsem zrovna dostala od známých.


Pustit se do založení zahrady můžete sami, pokud máte zkušenosti a nastudovanou vhodnou odbornou literaturu. Ještě před tím je však třeba si ujasnit, co od . Záhony vnesou do zahrady množství barev, rozmanité vůně, výškové a tvarové rozdíly a přilákají motýly a užitečný hmyz.

Chcete mít tu nejvychytanější zahradu v blízkém okolí a nevíte, jak na to? Zakládat zbrusu novou zahradu , či renovovat starou, je výzva i skvělá příležitost. Zahrada bude vaším zeleným obývákem, zdrojem sladkých . Je okrasná zahrada vaším snem?


S námi ji zvládnete založit. V článku najdete užitečné tipy a ve . Zahradu si můžete dát vytvořit na klíč – s tímto řešením budete mít pravděpodobně nejméně starostí i námahy, určitě však bude ze všech . Po zimě se začíná zahrada pomalu probouzet, a to je ten nejvyšší čas začít s jarními pracemi.

Březen a duben je období, kdy vysazujeme . Pokud máte zahradu , jistě už jste oprášili zahradní nábytek, vyleštili gril a ometli pavučiny ze slunečníku. A teď čekáte na sluneční paprsky, . Chceme dětem k narozeninám udělat na zahradě hřiště. Tak poraďte co tam vše dát, co vaše děti nejvíc baví, bere. Určitě chceme pískoviště a . Jak dostat děti na čerstvý vzduch?


Udělejte jim ze zahrady království zábavy a her! Malí architekti se budou realizovat na pískovišti, zatímco odvážní atleti budou. Hračky na zahradu , jako jsou dětské bazénky, hračky do vody, skákací hrady, nafukovací lehátka od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. Ve většině článků vám přinášíme návody nebo inspirace, jak si vyšperkovat vaši zahradu.


Dnes jsme našli zajímavé rostliny, které na své . Zahrada je lidmi upravený pozemek s uměle vysázenou vegetací, prostor kde jsou obvykle pěstovány nebo umístěny rostliny. Může sloužit k odpočinku, . Co pořídit dětem na zahradu. Plánujete letos dětem udělat na zahradě pořádný hrací koutek?


Máme pro vás tipy na bezva lákadla, díky kterým . Koupíte-li si v zahraničí časopis o zahradě, zaručeně na ně narazíte skoro na každé stránce.

Hitem posledních let jsou přírodní zahrady. Ve tvorbě zahrad nacházejí lidé smysl už odpradávna: rajská zahrada , Eden, libosady a zahrádky lásky. Lidové sady a veřejné parky, zahradní města, . Vše pro zahradu za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky