pondělí 22. prosince 2014

Hydrant c52

Izolovaná požární hadice je určena hlavně pro vybavení hydrantových skříní. Je značena dvěma barevnými proužky v . V naší nabídce naleznete nástěnný hydrant Al C, který najde uplatnění jako přítokový ventil hydrantového systému se zploštitelnou hadicí C 52. Použitelná pro teploty od . Nově se hydrant Cdodává s hadicí na bubnovém navijáku.

Hadice je uložena jako přeložená, tak aby koncovky byly ihned dosažitelné. Ceník základního vybavení požárních hydrantů. Weight (kg), without coupling: coupling Al alloy: Ms coupling: 1. Ccoupling, Ms or Al alloy. Kompletný systém Chydrant s kľúčom a zámkou.


Hydranty vonkajšie a príslušenstvo. Nástěnný hydrant Cs ventilem je . Certifikovaný hliníkový hydrantový ventil Cs hliníkovou polospojkou.

HYDRANTY , SKŘÍNĚ, SYSTÉMY. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kovová tyč s tabulkou - H - určená ke značení venkovních hydrantů.


Skříň nástěnného hydrantu C- prázdná - 55x39x25. Určen jako přítokový ventil hydrantového systému se zploštitelnou hadicí C a další použití. Požární proudnice Tajfun - Turbo B7 6. Cprúdnica AL páková dlhá. POTHVV05 Hadice požární Cse spojkou, délka 50m, ks, 1472.


Potřebujete více informací? Zobraziť v plnej veľkosti. Spýtajte sa na tento produkt. Hasič Servis : Ventily, nástěný hydrant - Bezpečnostní tabulky Hasicí přístroje Skříně na hasící přístroje. Cx hydrantový systém typu C) . Povrchová úprava je provedena práškovou . Kombinovaná skříňka na hydrant 20m a hasicí přístroj P6T Skříňka.


Váš dotaz Proudnice Chydrant. Mosazný hydrant Cnástěnný, Díky mosaznému tělu snáší hydrant Cvysoké zatížení a je odolný proti poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky