pátek 26. prosince 2014

Restaurace draha rychnov nad kněžnou

Restaurace “ DRAHA ” Rotating Header Image . Plzeňská pivnice, česká kuchyně. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Kněžnou 9m vyhledat dopravní spojení . Více zjistíte na portále České hospůdky.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně. Map of restaurace Draha , Rychnov nad Kneznou : Locate Rychnov nad Kneznou hotels for restaurace Draha based on popularity, price, or availability, and see . Jedina dobra restaurace v rk, neni predrazena a jidlo je super. Pro klienta jsme zpracovávali . See all the best Rychnov n. Možnost pořádání oslav, hostin i školení.


V našem seznamu restaurací v turistických regionech si určitě vyberete.

Pomůžeme při výběru restaurace pro firemní . V zahradním areálu se nachází hřiště na pétanque, kroket, ruské kuželky a lanová dráha. Mapa bohužel není k dispozici. PP na dobu určitou s možností prodloužení. Poloha na mapě, telefon, . Současně s naším závodem bude před restauraci Draha (Panel) probíhat akce “Vítání prázdnin”. Station , Rychnov nad Kneznou.


Místo výkonu práce: Panel Rychnov s. Provozovna: Panel Rychnov s. Bowlingová dráha pro hráčů a kilo miniřízků. Good foo great service, fresh beer . ITALSKÁ RESTAURACE PUCCELINI. RYCHNOV U JABLONEC NAD NISOU.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Studenti - sleva od 1 do 1( platí Po -Pá ). Elektronická peněženka k zakoupení u obsluhy.

Součástí penzionu je i restaurace s terasou s kapacitou míst s možností celodenního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky