čtvrtek 18. prosince 2014

Moderní zastřešení terasy

Představujeme Vám nový typ moderních luxusních teras , kde je kladem důraz na jednoduchost provedení, čistotu linií a preciznost zpracování. Jak vypadá moderní dřevěné zastřešení terasy ? Inspirujte se, získejte vstupní informace pro plánování ideální podoby zastřešení. Ty jsou otevřené venkovní části stavby se zastřešením.


Terasa je oázou klidu a předsíní do zahrady. Od ranního pití kávy po večerní grilování nabízí bezpočet možností pro své využití.

Chcete na terase pobývat celoročně? Posuvné zastřešení terasy je přesně pro vás. Dovoluje libovolné otevření prostoru, volbu materiálu výplně stěn a dekoru. Jaké si vybrat zastřešení vaší terasy? Pokud hledáte inspiraci a varianty pro zastřešení teras , potom je tento článek právě pro vás.


Designové pro všechny, kdo milují originalitu a moderní styl. Reagujte na měnící se počasí. Zastřešení terasy hliníkovou pergolou s posuvnou střechou je stylové řešení.

Atypické altány, pergoly a zastřešení terasy na míru nejen pro Váš exteriér. Tam, kde končí zastřešení teras , SKYTRIUM začíná. Ve spolupráci s předními architekty a designéry vám představujeme SKYTRIUM – moderní konstrukci, . Kvalitní terasa pod zastřešenou pergolou je to pravé ořechové. Podle současných architektonických trendů je nejvhodnější volbou vytvořit zastřešení terasy dřevěnou pergolou.


A jak má vypadat pergola na terasu podle . Komplexní bydlení se skládá z aktivit v interiéru a exteriéru. Moderní terasy přímo vybízejí k příjemnému posezení. Možná napoprvé zní tato věta . Pergola tvoří jedinečný prvek plnící funkci stínění, zastřešení a regulovatelné ventilace.


Pergola Zen je modulární pergola elegantního a moderního vzhledu. Pokud přemýšlíte o zastřešení terasy nebo pergoly, která by příjemné zahradní posezení ochránila před nepřízní počasí, nejspíš stojíte před . Zaujaly vás hliníkové pergoly jako moderní zastřešení terasy a máte k nim dotazy ? Pořízením tohoto modelu získáte moderní , architektonicky a designově čisté zastřešení s liniově rovnými střešními tabulemi a velkými prosklenými plochami. Objevte možnosti, které nabízí posuvné zastřešení terasy CORSO - otevřené za hezkého počasí, zavřené při.


Jednoduchý, moderní a přitom praktický. Rozšířili jsme sortiment o moderní bioklimatické hliníkové pergoly s.

Jedná se o špičkový výrobek, který zaujme každého, kdo o této formě zastřešení uvažuje. Nabízíme praktické zimní zahrady, elegantní zastřešení teras a pergol i moderní přístřešky pro automobily. Vše vyrábíme z odolných hliníkových profilů Heroal. Další novinkou je nový model zastřešení terasy CORSO ULTIMA, moderní architektonicky a designově čisté zastřešení s liniově rovnými . Posuvný systém stěn umožní uzavření terasy anebo její otevření po téměř.


Zimní zahrady oproti zastřešení teras umožňují otevírání stěn v menším rozsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky