čtvrtek 11. prosince 2014

Tandemový seskok česká lípa

Zkuste tandemový seskok se zkušenými tandem piloty. Patrateam Ceska Lipa nabizi tandemove seskoky, zakladni parasutistisky vycvik,. Tři, dva, jedna… jump do prázdna a letí! Dopřejte adrenalinovému nadšenci pocit maximální svobody při tandemovém seskoku ! Nejdříve ho zkušený pilot .

Prostě paráááádní adrenalinový zážitek . Tento jedinečný zážitek pořádáme na letišti Česká Lípa ! Nabízíme tandemový seskok padákem z Cessny! Zažijete ten největší adrenalin! Tandemový seskok v České Lípě s videozáznamem a fotografiemi z tandemového seskoku padákem. Na začátku července jsme v průběhu týdne uskutečnili tandemové seskoky na letišti Česká Lípa.


V případě většího počtu zájemců lze domluvit . Níže naleznete zboží v internetových.

Lípa , Most, Liberec, Mladá Boleslav. Ceník služeb pro tandemové seskoky, sportovní seskoky nebo AFF výcvik. Oficiální stránky Aeroklubu v České Lípě.


Lípa - Nová Cessna upravená pro paravýsadky je v plném provozu. Parateam umožňuje zájemcům vyzkoušet si tandemové seskoky. Provozujeme středisko výcviku parašutistů. Tandemové centrum provádí seskoky v těchto lokalitách:. Nabídka voucherů, kupónů, poukazů a poukázek: poukaz okres Česká Lípa.


Poukázka na tandemový seskok. Vyskočte z letadla ve výšce km, zažijte volný pád a téměř minutový let. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Slevový zpravodaj vám pravidelně přináší aktuální slevy z vašeho města. U tandemového seskoku padákem zažijete pocit volného pádu. Adrenalin: Let s tandemovým seskokem a videozáznamem. Budějovice, Jihlava, Jindřichův Hradec, Mladá Boleslav, Tábor.


Všechny podrobnosti ohledně Vašeho plánovaného vyhlídkového letu můžete řešit s námi!

Přinášíme Vám také tandemové seskoky Česká Lípa. Provozování výcvikového střediska aeroklubu. Provádění tandemových seskoků , základního výcviku a balení padáků. Včerejší tandemy v České Lípě.


CeskaPojistovna: Bungee jumping, tandemový seskok padákem, nebo . Tak vyvraceli v České Lípě slabozrací a nevidomí omyly a mýty o jejich životě. Mým velkým snem je zkusit si tandemový seskok s padákem, . Poukaz Allegria - vyhlídkový výlet americkým letounem C1Česká Lípa. Příjďte si skočit nebo darujte tandemový seskok ! Military den Kunovice, pořádaný ve spolupráci s městem Kunovice a Armádou České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky