pondělí 29. prosince 2014

Plašič divoké zvěře

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) divoké zvěře ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Deramax Trap ultrazvukový plašič divoké zvěře. Plašič divoké (lesní) zvěře je elektronické zařízení, které slouží k odpuzování zvěře z chráněných prostor, ve kterých je plašič zvěře umístěn.


Máte někdo nebo někdo z Vašich známý s něčím takovým zkušenost? Každopádně, tuto trasu budu jezdit denně, protože jsme si nedaleko koupili baráček.

Takže se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s plašiči zvěře , . Odpuzovač škůdců s bateriovým napájením. Přístroj je určen k odpuzování srnčí, jelení, dančí zvěře , divokých prasat, lišek, zajíců, kun a drobných hlodavců z . Prej to za pomoci proudícího vzduchu při jízdě generuje zvuk na vysoký frekvenci , a to odpuzuje zvěř. Může to fungovat, co myslíte? Kvalitní pulzní ultrazvukový odpuzovač- plašič divoké zvěře. Automatická změna kmitočtu i výkonu.


Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní . Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.

Generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro danou divokou . Vám za Vaši důvěru a za nákup ultrazvukového plašiče divoké zvěře. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení.


Chlapci, vykládal mě kamará že se v noci na hárleji málem trefil se srnou. Popis přístroje: Tento odpuzovač divoké zvěře je určen k odpuzování srnčí, jelení , dančí zvěře , divokých prasat, lišek, jezevců, zajíců apod. Plzeň pokračuje v instalování ultrazvukových plašičů divoké zvěře , cílem je zamezit poškozování parků divokými prasaty a. Akustický plašič zvěře , sada 2ks. Připevňuje se na přední část vozidla, při jízdě pak vydává vysoký tón nad prahem slyšitelnosti lidského ucha, který plaší zvěř , . Vyberte si pachový odpuzovač divoké zvěře u nás a ušetříte!


Zajímalo by mě, jestli někdo měl kolizi s vysokou zvěří i přesto, že měl plašič funkční. Není potřeba žádné napájení. Snadné připevnění samolepicími . Pokud máte zájem o více kusů, kontaktujte nás přes formulář, pokud bude požadované množství na skladě, tak je navýšíme.


EKO plasice zvierat Elektronický plašič divoké zvěře - plast vysoké zvěře-788- svina. Hagopur), Zahrádkář Děčín. Tento plašič odpuzuje tyto zvěře: netopýr, zajíc, srna, svina, pes, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky