pondělí 15. prosince 2014

Lapacho kura

Léčivá síla nápoje z kůry stromu lapacho. Kůra legendárního Stromu života patří mezi nejnovější výkřiky přírodní medicíny. Na stoly západních lékáren se . Je připravován z vnitřní kůry stromu lapacho.


Kůře stromu lapacho jsou připisovány zázračné účinky. Traduje se, že jeden z ruských carů se prý díky každodennímu pití šálku z kůry lapacha.

Hlavní látka, kterou v lapachu najdeme, se nazývá lapachol a. Indiáni ho nazývají strom bohů a pro své účinky si získává přední místo mezi fytoterapeutickými čaji na celém . Vnitřní vrstva kůry jihoamerického stromu Lapacho. Při výrobě čaje se nejprve opatrně odstraní vnější kůra. Tyto stromy jsou staré dokonce 7let a . Kvalitní sušená jednodruhová bylina určená k použití jednotlivě nebo do bylinných směsí.


Nařízením EU je zakázáno uvádět na obalu výrobku jakékoliv zdravotní účinky. Velkým hitem posledních sezon, který přišel z jihoamerických deštných pralesů, je bezesporu . Kůra z Amazonského stromu Tecome lapacho slouží k přípravě čaje, který posiluje imunitu, detoxikuje organismus, čistí játra a ledviny a působí proti nachlazení.

Jen tak získáme maximum užitečných účinných látek. Je vhodný jako prostředek při . Lapacho kůra 30g(20x5g) (Český text na obalech). Obsahuje dvě hlavní složky - lapachol a beta-lapachol. Inkové používali jeho kůru na nachlazení, chřipku a kašel.


Lapachu, stromu, jehož kůra dokáže léčit. V Jižní Americe, má „Inkatee“ dlouhou tradici. Jeho typicky jemná vůně s dřevitými tóny , . Kód: Dostupnost: skladem . Složení: lapacho kůra 1. V této oblasti roste několik desítek botanicky příbuzných druhů.


Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Použití: čajovou lžičku na šálek studené vody (2ml), uvést k varu, . V některých horských oblastech se tento strom . BYLINNÝ ČAJ LAPACHO 100g Bylinný čaj lapacho pochází z Jižní Ameriky a říká se mu posvátný zázračný nápoj Inků. Připravuje se z červené vnitřní kůry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky