úterý 23. prosince 2014

Protiprůvanové clony

V rámci kompletní nabídky pro průmyslové objekty dodáváme i protiprůvanové vratové clony či rolety. Tyto vratové uzávěry jsou často využívány především kvůli. Vyrábí protiprůvanové clony a kyvná vrata, montuje rychlonavíjecí vrata. Použití pro rozmezí - 35°C . Protiprůvanové (lamelové) clony z měkčeného PVC slouží jako ochrana proti průvanu, snižují tepelné ztráty v zimě, omezují úniky chladu z mrazicích boxů, .

Protiprůvanové sítě do stáje, textilie proti průvanu, proti průvanové plachty stájové, protiprůvanová fólie do stáje, zábrany, protiprůvanové clony rašlové, . Jsou vyrobeny z měkčeného, zpravidla průhledného . Pruhové závěsy jsou nejjednodušším typem vratového uzávěru pro vnitřní výrobní a skladovací provozy. Prodej lamel z měkčeného PVC vhodných do stájí. PROTIPRŮVANOVÉ CLONY DO STÁJÍ Z MĚKČENÉHO PVC.


Závěsy montované do otvorů stájí zabraňují. PortaTherm PVC lamelové clony, protiprůvanové clony , svařovací závěsy, okenní fólie, Brněnská firma PortaTherm se zabývá výrobou, prodejem montáží PVC .

Vyrábíme a montujeme protiprůvanové clony pevné či mobilní, barevné či průhledné. Dále nabízíme kyvná vrata, u nichž tvoří výplň průhledné měkčené PVC . Prodáváme lamelové clony ze zahraničí (USA,EU) vhodné nejen do chladírenství ,. Ozvěte se nám a vyzkoušejte protiprůvanové lamelové clony od nás! Představujeme protiprůvanové plastové clony a kyvná vrata. Výplň tvoří průhledné měkčené PVC. Pro tyto výrobky zajišťujeme dodávku, . Pruhové pásy z měkčeného PVC slouží jako protiprůvanové clony , které mají řadu.


Důležité je vhodné naddimenzování clon dle tloušťky plastu a procenta . Protiprůvanové vratové clony snižují tepelné ztráty v průmyslových objektech, ke kterým dochází především během standardních procesů vykládky a nakládky a . Aktuální katalog firem v kategorii protiprůvanové clony. Protiprůvanové clony jsou pásové závěsy z PVC, které slouží k předělu hal a oddělení prostorů s rozdílnou teplotou, vlhkostí a prašností. Ukázky realizovaných zakázek.


Plastové pruhové závěsy jsou vyrobeny z měkčeného průhledného PVC, nejčastěji složí jako protiprůvanové clony. Jsou určeny převážně do průmyslových . Lamelové clony jsou jednoduchým a efektivním způsobem, jak ochránit nejen velké.

Barva závěsů je čirá a výstražná červená, . Vše lze zajistit díky výrobě a neustálým inovacím protiprůvanových vratových clon SPEDOS. Mluvíme-li o topení, pak největším problémem pro podnikatelské . Prodej náhradních dílů na vozy Trabant,Wartburg,Barkas. PVC protiprůvanové lamelové clony tmavě modré š.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky