pondělí 9. února 2015

Masáže suchdol

Nabízím zdravotní masáže , lymfodrenáž, těhotenské masáže , baňkování i. V současnosti působím¨především jako mobilní masér v Praze - Suchdole a širším . Masáže Suchdol nad Lužnicí a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Eva Košumberská, Penzion a lazebna Bílý. Jiří Havlovic, Radmila Štainzová, Renata Rudolfová,.

Hledáte masáže v Praze na Suchdole ? Využijte náš katalog masážních salónů Praha - Suchdol a vyberte si tu nejlepší masáž. Můžete si vybrat kosmetické ošetření, prodlužování řas metodou řasa na řasu, lymfodrenáže, různé druhy masáží částečných i celkových, klasické baňkování, . Přehled míst kde na masáže v ČR. Recenze, zkušeností a články z oblasti masáží.


Suchdol je významným železničním uzlem na trati Praha - Přerov – Bohumín, dříve nazývané Severní dráha císaře Ferdinanda I. Mobilní masáže Lumír - Suchdol nad Odrou. Co to jsou mobilní masáže ?

Akreditovaný zdravotní masér poskytuje klasické masáže , těhotenské masáže , baňkování, přístrojovou lymfodrenáž, breussovu masáž a další služby. Pracujete celý den s počítačem a potřebujete uvolnit ztuhlé krční svaly? Provozovna, Suchdol nad Odrou. Tantrická masáž je malá ochutnávka způsobů, jak pracovat s objevováním sebe sama a malý náznak možností, které skýtá naše tělo a mysl.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Firma Masážní salón Lavela, Suchdol nad Lužnicí se specializací na: Wellness, lázně a relaxace. Centrum prevence a masáže Suchdol u Kutné Hory.


Přemýšleli jste někdy nad tím, co si lidé nejvíce přejí? Suchdola nad Lužnicí, za který je považována budova radnice. Orientální a klasické masáže. Naše masáže jsou speciálním spojením klasických a tradičních metod asijských masáží. Patří k ním vedle olejové masáže různými . Městys Suchdol leží na severozápadním úpatí vrchu Vysoká přibližně km západě od města Kutné Hory v nadmořské výšce 3m.


Služby pro veřejnost: bazén – plavání veřejnosti i organizací, pronájem tělocvičen, tenisových kurtů tenisové . Naše sauna Dejvice Praha poskytuje špičkové saunování a masáže prováděné zkušenými maséry, k dispozici vám je také solná sauna a fitness. Tento masážní salón o sobě bohužel nezveřejnil více informací.

Ivana LINDOVSKÁ - MEDLIN s. LÉČBA BOLESTÍ, REHABILITACE, MASÁŽE , LYMFODRENÁŽE. Přibývá nám zájemců o kosmetické ošetření z řad mužů – ti oceňují především uvolnění pracovního napětí masáží obličeje, čistou pleť a dobře vypadající ruce. Objednejte si relaxační masáž v nedalekém sportovním centru a pak si dejte dobrou.


Suchdol se rozkládá na kopci nad Vltavou, která spolu s hercynským . Suchdolském kulturním domě již druhý ročník hokejbalového plesu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky