úterý 17. února 2015

Kosmetické lehátko skládací

Kosmetické lehátko s úložnými boxy - Doprava zdarma. Dřevěné skládací masážní lehátko vyrobené z tvrdého bukového dřeva. Profesionální kosmetické a pedikérské lehátko , hydraulicky polohovatelné.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Najdete u nás také kosmetické lehátka a pedikérské křesla.

Masážní lehátka skládací. KOSMETICKÉ LEHÁTKO SE ZÁSUVKAMI A 2- BÍLÉ. Prodej přenosných skládacích kosmetických lehátek. Vše naleznete na prezentaci PROFISPA CZ.


Skládací masážní lehátko KOMFORT STAL AT-002B bílé. Podrobný popis Pohodlné skládací. Lehké skládací kosmetické lehátko. Dodáváno s taškou na kolečkách.

Rozměry složeného lehátka: x 20 . Ahoj Davide, sám jezdím za klienty a koupil jsem si masážní lehátko JAGUAR. Prostěradlo na kosmetické lehátko froté x 1cm. Prodáváme masážní lehátka , masérské stoly skládací a motorické, detoxikační. Krásné třímotorové kosmetické lehátko s kvalitním a silným polstrováním z příjemného polyuretanu.


Krásné kosmetické lehátko Detail se třemi nastavitelnými místy na sobě nezávislých. Cena produktu dostupná pouze na vyžádání. Lehátko je možné používat také na masáže . Velmi estetické lehátko má poloh zad od úplně rovné až po vztyčené křeslo. Libovolně nastavitelný podhlavník a . Elektrické lehátko Budget Starlet Deluxe - 3motory.


Vyznačuje se jako extrémně stabilní a . Hydraulické kosmetické lehátko v bílé barvě. Stylové a elegantní lehátko Toscana pro masáže a kosmetiku. Vizážistické křeslo skládací.


Díky rozdělené dolní části lehátka na dvě části je lehátko určené i na pedikuru. Polohovatelná (polohovací),transfuzní,kardiacká, skládací křesla.

Maserske lehatka pevná a příslušenství pro maséry za OK ceny. Vám bude hůře masírovat, budete mít zákazníka dále. Pokud budete dělat pouze masáže, je výhodou skládací masážní stůl.


Prodám kosmetický přístroj na radiofrekvenční lifting, ošetření celulitidy, ultra. Prodám skládací masážní lehátko včetně obalu a anatomického podhlavníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky