pátek 6. února 2015

Privátní sauna a vířivka praha

Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Příplatek za každou další hodinu 5Kč.


Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Vyzkoušeli jste už také kombinaci soukromé sauny a vířivky ? Na jednotlivých sedátkách . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně.


Po masáži na vás bude čekat svíčkami nasvícený privátní whirlpool s láhví.

Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Slevy, akce a akční nabídky Vířivka v Praze. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice.


Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s . Fialové studio má rozhlohu přibližně m² a je vybaveno saunou , vířivkou , velkou postelí a částí s privátním barem. Sauna Spot, Praha - Podolí. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Užijte si vyjimečný zážitek v našem wellness Rosa Spa. Máme pouze jeden apartmán, který má rozlohu přibližně m². Je rozdělen na dvě propojené části. V první části se nachází sauna , vířivka a postel.


Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás!

Relaxační a wellness centra v Praze a okolí. K odpočinku je k dispozici privátní sauna , whirlpool nebo můžete využít. PRIVÁTNÍ RELAX SVĚT (finská sauna , parní sauna , vířivka ) - nutná rezervace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky