středa 11. února 2015

Privátní vířivka havířov

Wau mít sám pro sebe celé wellness na hodiny je skvělé, vířivka skvělá, parní. Relaxační a wellness centra Havířov a. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Relax Havířov – recenze a ty nejlepší nabídky se slevou na jednom místě.


Privátní vířivka a infrasauna pro dva až na 1minut.

Wellness centrum Květinka v centru Havířova je tím správným ostrovem klidu uprostřed ruchu všedních dní. Zapomeňte s naší pomocí na každodenní shon a stres. Navštivte nově revitalizované privátní wellness v našem penzionu nedaleko centra Ostravy.


Těšíme se na Vás v Hotelu Rudolf v Havířově :-). Azyly pro milence v Havířově - hodinové hotely ve městě Havířov. Najděte si útulné hnízdečko lásky milenecký azyl blízko Ostravy. Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU.


Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené!

Možnost doobjednání masáže! Jedním z velmi příjemných způsobů relaxace je koupel ve vířivé vaně. A když se budete chtít schovat před celým světem, poskytneme vám útočiště v relaxační zóně: fitness, másáže, odpočinek ve vířivce. Hledáte, kde je whirlpool v Havířově ? Navštívit můžete jak vířivky veřejné, například v bazénech a aqua parcích, tak vířivky privátní , . Hotel Fridrich Těrlicko poskytuje ubytování u těrlické přehrady na hlavní trase Havířov - Český Těšín.


Restaurace, letní terasa, salonek nejen pro. Kvalitní regenerace je základ pro všechny sportovní výkony. Jsme partnerem hokejistů AZ Havířov. Vstup do solné jeskyně a privátní vířivky ( Havířov ). Nerušený komfort v příjemném soukromí. Můžeme vám nastavit teplotu na 60°C pro jemné prohřívání nebo na opravdovou saunovou . Luxusní vířivka v Havířově ke krátkodobému pronájmu mileneckým párům.


Po celkové rekonstrukci vč. WC a koupelny, 1 diskrétnost, parkoviště. Odpočiňte si po náročném dni nebo si dopřejte romantický zážitek!


Nechte se za svitu svíček unášet bublinkami v příjemném prostředí Relax centra Havířov.

Archiv Pobyty a balíčky - Městské koupaliště Havířov. Aktuálně nemáme pro Slevozdroj. Pro relaxaci oceníte naše privátní wellness centrum, kde si můžete dopřát soukromou vířivku , saunový svět, . Lázně Darkov jsou skvělá volba, protože můžete jezdit na kole po okolí, čerpat energii v horách a zároveň relaxovat ve wellness.


Užijte si exkluzivně naši soukromou vířivku ! Relax centrum v Havířově nabízí komplexní sluzby v oblasti aktivního i pasivního odpočinku. Atraktivní privátní wellness centrum disponující suchou saunou, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky