pátek 6. února 2015

Jezero lhota

Rozlehlá vodní plocha s čistou a teplou vodou, písečnými plážemi a borovým lesem. Jezero Lhota je vyhlášeným místem v blízkosti Prahy s dobrou kvalitou . Rozloha vodní plochy činí hektarů. Břehy jsou převážně písčitého nebo travnatého charakteru, místy prorostlé rákosem. Pláže jsou osázeny borovicovými . Nachází se km východně od obce Lhota v okrese Praha-východ ve .

Celý červenec a srpen BEACH YOGA v areálu jezera. Foto: Kuba Turek - Horydoly. Zajišťujeme provoz přírodního koupaliště. K dispozici jsou stánky s občerstvením, hřiště na plážový volejbal a dětské hřiště.


Informace, doprava, parkoviště, ceny. Krásné letní české koupání, čistá voda, borový les. Počet beach volejbalových kurtů: . Pískové pláže jsou obklopeny borovým .

Potápěči hledají tělo muže (60) v jezeře Lhota. Lidem to při koupání nevadí. Už od sobotního večera policie usilovně pátrá po muži (60), který si šel zaplavat do . Lhota - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí Jezera ve . Jen čtyřicet minut jízdy z Prahy a můžete se osvěžit v úžasně čistém jezeře , které vzniklo v první polovině 80. Je tu obří parkoviště, krásně voní borovice, voda většinou . Toto přírodní koupaliště tvoří od severozápadu až po jihovýchod písčité pláže a okolí jezera je zarostlé borovým . Většina Pražáků nedá na tohle koupaliště dopustit.


Obrovská vodní plocha s čistou a teplou . Hledáte-li místo pro rodinnou rekreaci spoleně s dětmi – hotel Bor je pro takový odpočinek ideálním místem! Je totiž situován nedaleko jezera Lhota , známého . To fakticky znamená, že se obnovuje přechodně zastavená možnost vykonávat na Lhotě . Přírodní jezero vzniklo na místě vytěžené pískovny. AKTUALIZACE: Jak nám sdělila mluvčí záchranářů Středočeského kraje Petra Effenbergová, tělo muže dnes v jezeře Lhota našli.


Stará zaplavená pískovna, v letních měsících z části placené koupaliště. Autem se tam dostanete po rychlostní silnici směrem na Starou Boleslav .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky