čtvrtek 25. května 2017

Bosch rotak 43 li ergoflex

Vynikající ergonomie díky držadlům Ergoflex s certifikátem AGR. Výkonná akumulátorová sekačka Rotak LI ErgoFlex se dvěma lithium- iontovými akumulátory. Díky rychlonabíjení je baterie nabita z kapacity za min.


Hmotnost sekačky je 1kg, objem . Systém „ Ergo-Flex “ umožňuje snadné vedení a lepší držení těla. Nízká hmotnost pro optimální manipulaci Bez zamotaného kabelu, do kterého byste se mohli .

Free delivery on eligible orders of . Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Kosačky. POZOR: 2x akumulátor 4Ah ! Bosch Rotak LI, 1x Ah Bosch Rotak LI, 2x Ah. Popis produktu aku sekačka BOSCH . Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Bosch.


Pohon: NE Objem koše (l): 50.

Elektrický startér: ANO Materiál šasi: plast. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vďaka rýchlonabíjaniu je batéria nabitá na kapacity za 30 . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


U nás máte také jistotu, . Chtěl bych ined upozornit, že tato sekačka se prodává v různých variantách. Existuje varianta elektrické sekačky (220V) a varianta s Li. BOSCH Záruka spokojnosti a kvality.


Price match promise and next day . Výhody: systém řízení energetické úspornosti . Vynikajúci rezací výkon a zachytávanie pokosenej trávy vďaka tvrdenému oceľovému nožu a inovačnej technológii s prúdením vzduchu. Also contains links to instruction manuals, user guides, videos and . Sammenlign gressklippere og se hvilke som er best i test. Supplied with one 4Ah lithium-ion battery this 43cm (17) mower takes the pressure off your back, featuring unique Ergoflex handle. The ergonomically shaped . A wide 430mm cut width, a long lasting 4.

Bosch ROTAK LI ERGOFLEX 36v Cordless Rotary Lawnmower 430mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky