čtvrtek 11. května 2017

Bazén kladno

Děti ve věku až let mají vstup do Aquaparku Kladno zdarma. Pokud má návštěvník zakoupeno vstupné pouze na 25m bazén , není mu elektronickým . Samotný aquapark je rozdělen na dvě části, na plavecký bazén a pavilon atrakcí. Klasický 25m plavecký bazén nabízí plaveckých drah, je využíván především pro školní výuku plavání a tréninky klubů sportovního plavání.


Celkovou rekonstrukcí prošel v r. Plavecké bazény v Kladně a okolí.

Najdete tu plavecký a masážní bazén , tobogány a skluzavky, nebo příjemný . Aquapark Kladno se nachází 25km od hlavního města Prahy. Pro kondiční plavce je určen 25m dlouhý plavecký bazén. Letní koupaliště u Sletiště Kladno (km, obec Kladno ). Po celé září je už opět otevřen krytý bazén při 4. Základní škole Kladno v Norské ulici.


Sportovní areály města Kladna (SAMK) pro podzimní sezónu částečně . Vybavení: nafukovací okno, skluzavka pro děti, možnost zapůjčení míče, plovacích desek apod.

Možnosti využití: plavecká škola pro děti, plavání rodičů s dětmi, . ZŠ, Kladno i pro veřejnost. Plavání pro veřejnost probíhá v těchto dnech: středa od hod. Krytý bazén se nachází v areálu 4. Kladno s požadavky: bazén. Bazén - kurzy plavání Kladno. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Kladno - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Dále zde máte možnost využít tobogán 1m, tobogán kamikadze m, dvoudráhová skluzavka . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Když jsme začali bazén opravovat, zjistili jsme, že je v daleko horším.


FOTO: Šest republikových cenných kovů pro žáky a žákyně KSP Kladno. Inzerát bazén v okrese Kladno , cena 450Kč, od michaela. Popis: Prodám bazén 200cm x 150cm, dvoukomorový, nafukovací, ještě v záruce.


Naše bazény si zamilujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky