úterý 16. května 2017

Odpuzovač kun

Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun. Postřik na kuny do auta i do objektu. Ultrazvukové odpuzovače kun do auta.


Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Jak na kuny - plašič odpuzovač kun , . Likvidace kun přírodní cestou.

Díky odolnosti vůči vodě a nečistotám lze tento plašič kun namontovat přímo u míst, kudy lze do vozidla. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prohlédněte si cenové nabídky na Kemo M1odpuzovač kun od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Přírodní repelent k odpuzení kun z motorů aut, půdních prostorů domů, z chlévů, aj. Hledáte odpuzovač kun koček?


Extrémně odolný přístroj s krytím IP65. Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Přístroj je frekvenčně upraven pro odpuzování . ProbléPotíže znají majitelé aut parkujících venku, majitelé . Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Blíží se podzimní sezóna, proto jsme pro vás připravili pomocníka při odhánění drobných hlodavců a převážně kun. Odpuzovač pracuje na velmi vysoké . Výrobek je vhodný pro obecné.


Další slevy zahradních potřeb na Kupi. IHNED K VYZVEDNUTÍ nebo ODESLÁNÍ. Zamezuje nechtěnému přístupu kunám . Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. Vytváření ultrazvukových vln za účelem odpuzování kun a myší z vozidel, skladovacích . Při zakoupení 2ks doprava zdarma - platí pouze pro GLS a Zásilkovnu!


Tento návod k obsluze je součástí. Cena dopravy bude odečtena při fakturaci.

Slyšitelný (KHz) odpuzovač -plašič kun a hlodavců pro automobily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky